Prins Boudewijnlaan 321
2610 Wilrijk (Antwerpen)
BelgiŽ
Tel: +32 (0)497 40 20 20
Ook op zon- en feestdagen mits toeslag van Ä20 • Home
 • Infoboek
 • Tarieven
 • Speciale Actie
 • Gastenboek
 • Contacteer ons
 • Overige

 • Permanente Make-Up
 • Definitieve Ontharing
 • Medische Tatoeage
 • Gelaatsverjonging
klik hier voor tattoo afbeeldingen


BEAUTY TIPS

Tips en Truuks
om uw schoonheid
te verbeteren


OPENINGSUREN:
Alle dagen open

Maan  : 10u-16u
Dins    : 10u-16u en 18u-20u
Woens: 10u-16u en 18u-20u
Donder: 10u-16u
Vrij      : 10u-16u
Zater   : 10u-16u
Zon     : 10u-15u

Enkel na telefonisch afspraak
Deel deze site met je Facebook vrienden!

Wegens drukte en het stellen van prioriteiten hebben wij helaas besloten om geen Beauty Tatoeages meer te plaatsen. Het is tevens niet mogelijk om afbeeldingen te bestellen.

Tattoo voorbeelden blijven wel beschikbaar, zodat u inspiratie kan opdoen.

Klik hier voor tattoo voorbeelden

Beauty Tatoeage voor mannen en vrouwen
Leuke, kleine, fraaie lichaamsversieringen zijn momenteel bijzonder populair en een groot modieus succes. Iedereen wil tegenwoordig een tattoo, maar niet iedereen wilt er levenslang aan vast zitten.
Een trendy alternatief voor deze is een beauty tattoo. Bij deze techniek wordt uw huid verdoofd met een zachte crťme. Na slechts enkele minuten, is de behandeling volkomen pijnloos.

Wat is het verschil tussen beauty tattoo en klassieke tatoeage ?

tattoo voorbeeld De naalden dat wordt gebruikt voor een beauty tatoeage voorkomt dat het pigment te diep in de huid wordt ingebracht. Hierdoor vervaagt deze afbeelding heel geleidelijk.

Bij een klassieke tatoeage gaat de naald in de diepere huidlagen. Het pigment hoopt zich op in het onderhuidse vetweefsel. Doordat het pigment ingekapseld wordt door vetcellen zal het pigment dan ook niet vervagen.

Een beauty tatoo begint meestal zoals permanente make-up na 2-5 jaar heel geleidelijk te vervagen, dit proces is mede afhankelijk door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem, invloed van UV-licht en uw huidtype. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon en de plaats waar de tattoo is aangebracht (let wel: volledig verdwijnen doet het echter niet !).

tatoo voorbeeld Tegen die tijd kan u ervoor kiezen uw beauty tattoe te laten bijwerken, of u kan dan eventueel kiezen voor een definitieve tatoeage.

Dankzij de allernieuwste technieken kan uw deze tattoo , makkelijker laten verwijderen met laser.

De behandeling wordt in privť sfeer uitgevoerd.
Er worden nieuwe steriele naalden en naaldkapjes bij elke behandeling gebruikt om steriliteit en hygiŽne te garanderen. De naald wordt in het bijzijn van de klant uit de verpakking gehaald, welke na gebruik vernietigd worden.
Kortom alle geldende normen van het hygiŽnisch en medisch gebied worden streng in acht te nemen.

Hoe eenvoudig de beslissing om een tatouage te nemen nu misschien ook lijkt: het blijft verstandig er goed over na te denken.

Laat u adviseren door iemand die een degelijke opleiding beauty tatoeage heeft gevolgd en u alle pro en contra's verteld.
Anders hebt u kans dat er amateuristisch en slordig werk wordt geleverd.
Dus vraag naar hun opleiding, ervaring, eventueel referenties enz...


Zie foto's van eigen werk


Enkele Tips voor het aanbrengen van een beauty tattoo
Een beauty tatoo moet bij u passen en geef daarom ook het advies om iets te nemen wat bij uw innerlijke past of waar u een gevoel bij heeft.
Laat u zich niet beÔnvloeden in uw keuze door anderen, tenslotte u bent diegeen die de tatoo moet dragen.

Eet goed van te voren, sommige mensen worden tijdens de behandeling een beetje licht in het hoofd (door spanningen) de grootste fout is dat de mensen van te voren weinig tot niets hebben gegeten.

Drink een uur van te voren 1 glas appelsap op om het bloed iets dikker te maken zodat er weinig bloedverlies optreed die de pigment uit de huid zullen drukken.

De dag van het plaatsen breekt aan, nu is het belangrijk om geen alcohol te nuttigen, geen bloedverdunners (bv: aspirine, aspegic, sedergine..) in te nemen, ook het gebruik van drugs is ten zeerste af te raden. Alcohol heeft vervelende gevolgen voor u omdat uw bloed dun wordt en u tijdens het plaatsen van de beauty tattoe meer bloed verliest, tijdens het verliezen neemt het bloed ook pigmenten mee naar buiten toe wat de beauty tattoo op den duur eerder zal doen verbleken.

Bedenk van te voren waar en hoe hoog of laag je de beauty tatoe wilt, voordat je door een ander laat kiezen waar hij het mooiste staat. Een tattoo neem u voor uzelf.
Klik hier voor de vele tattoe voorbeelden waaruit u kunt kiezen.

Zie: Inleiding Tattoo
      Meest gestelde vragen over Beauty tattoo
      Foto's eigen werk
      Tattoo voorbeelden