Prins Boudewijnlaan 321
2610 Wilrijk (Antwerpen)
België
Tel: +32 (0)497 40 20 20
Ook op zon- en feestdagen mits toeslag van €20 • Home
 • Infoboek
 • Tarieven
 • Speciale Actie
 • Gastenboek
 • Contacteer ons
 • Overige

 • Permanente Make-Up
 • Definitieve Ontharing
 • Inleiding
 • Voor en Na foto's
 • Uw Behandeling / Video
 • Vragen & Antwoorden
 • Tarieven Vrouwen
 • Tarieven Mannen
 • Speciale Actie
 • Starlux vs Concurrenten
 • Kadobon
 • Klanten Ervaring
 • Verschenen Artikels
 • Medische Tatoeage
 • Gelaatsverjonging
klik hier voor tattoo afbeeldingen


BEAUTY TIPS

Tips en Truuks
om uw schoonheid
te verbeteren


OPENINGSUREN:
Alle dagen open

Maan  : 10u-16u
Dins    : 10u-16u en 18u-20u
Woens: 10u-16u en 18u-20u
Donder: 10u-16u
Vrij      : 10u-16u
Zater   : 10u-16u
Zon     : 10u-15u

Enkel na telefonisch afspraak

Scan de QR-code voor de MOBIELE Website

Deel deze site met je Facebook vrienden!
Definitieve Ontharing

 • Speciale Actie
 • Cadeaubon
 • Nieuwsbrief
 • Lees ervaring van klanten

De Behandeling / Video

Videopresentatie Starlux, uitgevoerd door Dr. Grover - Denver
korting, speciale actie, studenten korting


De Methode
De behandeling gebeurt door middel van licht. Dit licht wordt geabsorbeerd door melanine, in het pigment dat zich van nature in het merg van het haar bevindt. Deze absorptie van licht veroorzaakt een warmteontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje 70°C bedraagt, gaat het haarzakje samensmelten (coaguleren). Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd. Na 2-3 weken groeien de haartjes die geraakt zijn vanzelf uit.
Naarmate de huid lichter en het haar donkerder is, zal de behandeling efficiënter zijn.

De Palomar Lux Systemen zijn uitgevoerd met unieke software, waarmee instellingen voor allerlei soorten haar en huidskleuren programmeerbaar zijn. Zo wordt de intensiteit van het licht aangepast aan elk huid- en haartype.

Voorbereiding - Op wat moet ik speciaal letten voor een goed resultaat?
Vanaf 6 weken voor en tijdens de behandeling zijn epileren, harsen of andere ontharingsbehandelingen af te raden. Als er geen haren in de huid zitten kunnen deze ook niet de papil vernietigen.
Tijdens deze periode mag er enkel worden geknipt (evt. met een tondeuse) of geschoren.

Voorts is het aangeraden om een 4-tal weken vóór en na de behandeling de te behandelen zone zo weinig mogelijk aan de zon bloot te stellen of een hoge beschermingsfaktor te gebruiken om te vermijden dat de huid te veel gebruind is.

Het consult
Voorafgaand aan elke behandeling vindt een uitgebreid informatiegesprek plaats met een bevoegde specialiste. Tijdens dit consult zal de specialiste vragen stellen over uw medische achtergrond en uw algemene fysieke gesteldheid. Op basis van uw wensen en mogelijkheden bepaalt u samen met de specialiste de voor u chikte behandeling.
De specialiste neemt de behandeling met u door en geeft aan welke resultaten kunnen worden verwacht. Tevens worden de mogelijke risico's en complicaties, die zelfs bij een veilige behandeling als Flashlight-ontharing kunnen optreden, met u besproken.
Als u op basis van dit uitgebreide informatiegesprek besluit om tot behandeling over te gaan, dan kan deze meteen plaatsvinden.

Hoe verloopt de behandeling ?
System straalt een hooggeconcentreerde lichtstraal in het haarzakje. Het pigment in de huid- en haarcellen absorbeert deze lichtstraal. Op het moment dat het licht met het haarzakje in aanraking komt, wordt het pigment in de haar verhit en de haarwortel vernietigd. Om schade aan de huid te voorkomen wordt de filter met een waterkoelsysteem koud gehouden tot een 4°C. Dit koelsysteem houdt de bovenlaag van de huid koel, beschermt de huid en vermindert het prikkelende gevoel tijdens de behandeling.
Na de behandeling kan er een kleine roodheid ontstaan die diezelfde dag zal wegtrekken. Dit komt door de warmteontwikkeling van de lamp.
Voorts is het aan te raden, na de behandeling behandelde zone tijdens een 4-tal weken zo weinig mogelijk aan de zon bloot te stellen ofwel een zeer hoge beschermingsfaktor aan te brengen op deze zone.

De haargroei
Een haar groeit veel langzamer dan de meeste mensen denken. Na maanden of jaren valt een haar uit. Dan volgt een rustperiode voor het haarzakje. Daarna groeit een nieuwe haar. Slechts een deel van de haren is dus zichtbaar. De rustperiode duurt zes weken tot anderhalf jaar, afhankelijk van de plaats op het lichaam, de dikte en diepte van de haar, de hormonale situatie en erfelijke factoren. Na epileren of harsen lijkt het of de haar na een week alweer terugkomt. Maar het gaat om een andere haar, precies ernaast. Haren komen pas na zes tot twaalf weken terug.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Haren worden gemaakt in de haarzakjes. De haarzakjes doorlopen een cyclus van drie fasen.

1. De anagene fase (groeifase). In de groeifase is het haarzakje actief en produceert haar. Haar bevat melanine en tijdens de groeifase is er dus veel melanine in het haarzakje aanwezig. De duur van de groeifase hangt af van de lichaamsplaats. Dit kan enkele weken zijn (vingers), een paar maanden (benen) of zelfs een paar jaar (hoofdhuid).

2. De katagene fase(overgangsfase). In deze fase verandert het haarzakje van structuur en zal de haar- en melanineproductie stoppen. De haar komt los in het haarzakje te liggen en valt vanzelf uit. Dit is de normale haaruitval die u dagelijks bemerkt. De overgangsfase is meestal kortdurend (enkele dagen tot weken).

3. De telogene fase (rustfase). Deze kan enkele weken tot maanden duren. Het zogenaamde slapende haarzakje produceert geen haar. Na de rustfase begint opnieuw de groeifase, het haarzakje wordt weer actief en produceert weer haar.

Niet alle haarzakjes doorlopen deze drie fasen op hetzelfde tijdstip. Op het moment van de lichtbehandeling zullen sommige haarzakjes in de groeifase zijn, andere zijn in de overgang- of rustfase. Het Xenonlicht heeft alleen effect op de haarzakjes die in de groeifase zijn, omdat er dan voldoende melanine is om het laserlicht op te nemen. Op de haarzakjes die in de overgangs- en rustfase zijn heeft de licht geen effect. Meerdere behandelingen zijn dus nodig om alle haarzakjes eenmaal in de groeifase te treffen en te inactiveren.
Om zeker te zijn dat een groot gedeelte van de niet behandelde haarzakjes bij een volgende behandeling wel in de groeifase is, dient er circa 8 - 10 weken tussen de behandelingen in zitten.
Verder bepalen uw haar, - en huidkleur, de haardikte en het aantal haren per huidoppervlak het aantal behandelingen. Over het algemeen zullen 5 tot 8 behandelingen voldoende zijn. Sommigen zullen met minder behandelingen al tevreden zijn, wanneer het aantal haren op dat moment al acceptabel is. Iedereen is vrij om zelf te bepalen wanneer men de behandeling stopt. Lees ook onze FAQ (Vragen en Antwoorden)

Zonder twijfel is de 'Starlux' van Palomar tot op heden de meest geavanceerde, veiligste en krachtigste ontharingstoestel op de markt.
 • Met Starlux kan 70 joules/cm² afgegeven worden, terwijl de meeste toestellen maar het bereik heeft van maximaal tussen 20-45 joules/cm².
 • Starlux geeft zeer goede resultaten bij donker haar en lichte huidstype.
Vergelijk Starlux 'High Power System' met andere ontharings toestellen
 • Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze behandelingen, nieuwigheden, interessante acties


Indien U nog vragen heeft, kunt u ons online contactformulier gebruiken of ons telefonisch bereiken, wij beantwoorden graag al uw vragen. Indien gewenst, kan u een afspraak maken voor een informatieve gesprek, en overtuig uzelf van onze professionele en hygiënische aanpak.


New Creation - Prins Boudewijnlaan 321, 2610 Wilrijk - België - Tel: +32 (0)497 40 20 20
(GRATIS bellen met VIBER via Wifi of 3G voor smartphone gebruikers)

Afspraken mogelijk op zondag en feestdagen mits toeslag van €20
Terug naar boven


Pagina's betreffende Definitieve Ontharing
  Inleiding Definitief Ontharen Foto's voor en na Speciale actie Vragen & Antwoorden over PMU Cadeaubon Prijzen vrouwen
  Uw behandeling + Video Rondleiding Klanten Ervaring Infoboek Definitief ontharen Starlux vs Concurrenten Prijzen mannen