Prins Boudewijnlaan 321
2610 Wilrijk (Antwerpen)
België
Tel: +32 (0)497 40 20 20 • Home
 • Infoboek
 • Tarieven
 • Speciale Actie
 • Gastenboek
 • Contacteer ons
 • Overige

 • Permanente Make-Up
 • Definitieve Ontharing
 • Inleiding
 • Voor en Na foto's
 • Uw Behandeling / Video
 • Vragen & Antwoorden
 • Tarieven Vrouwen
 • Tarieven Mannen
 • Speciale Actie
 • Starlux vs Concurrenten
 • Kadobon
 • Klanten Ervaring
 • Verschenen Artikels
 • Medische Tatoeage
 • Gelaatsverjonging
klik hier voor tattoo afbeeldingen


BEAUTY TIPS

Tips en Truuks
om uw schoonheid
te verbeteren


OPENINGSUREN:

Maan  : 10u-16u
Dins    : 10u-16u en 18u-20u
Woens: 10u-16u en 18u-20u
Donder: 10u-16u
Vrij      : 10u-16u
Zater   : 10u-16u
Zon   : Gesloten

Enkel na telefonisch afspraak
EMAIL ONS


Scan de QR-code voor de MOBIELE Website

Deel deze site met je Facebook vrienden!
Definitieve Ontharing

 • Speciale Actie
 • Cadeaubon
 • Nieuwsbrief
 • Lees ervaring van klanten

  Palomar Starlux ™, de meest geavanceerde krachtigste en veiligste lichtflits systeem over heel de wereld korting, speciale actie, aanbieding, studenten kortingen, aanbiedingen

Vragen & Antwoorden over definitieve ontharing voor mannen en vrouwen
1.   Wat is het verschil tussen de nieuwe IPL/LASER en andere/oudere IPL/FPL/CPL/UPL/VPL systemen?
2.   Doet het pijn?
3.   Is de behandeling echt veilig, beschadigt de huid niet?
3a. Hoe weet ik of ik met een goede en veilige ontharingstoestel behandeld wordt?
4.   Welke lichaamsdelen kunnen behandeld worden?
5.   Zijn er neveneffecten?
6.   Hoe kom ik naar een behandeling ?
7.   Op wat moet ik speciaal letten voor een goed resultaat?
8.   Wat voelt men van de behandeling?
9.   Hoe lang duurt de gemiddelde behandeling?
10. Welke haarkleur en huidskleur kunnen behandeld worden?
11. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
12. Is de ontharing definitief?
13. Wat zie je na een (proef)behandeling?
14. Wat gebeurt er als ik veel moedervlekken op m'n huid heb?
15. Kan over ingegroeide haren heen behandeld worden?
16. Wanneer kan ik weer in de zon komen?
17. Mag je behandeld worden als je zwanger bent?
18. Wat zijn de contra-indicaties voor IPL lichtflits?
19. Kan er over een tatoeage heen behandeld worden?
20. Mag ik de haartjes bleken tussen de behandelingen?
22. Ik lijd aan herpes, kan ik behandeld worden?
23. Is er parkeergelegenheid bij de praktijk aanwezig?
24. Ik heb een afspraak gemaakt en ben verhinderd, wat nu?

1. Wat is het verschil tussen de nieuwe IPL/LASER en andere IPL/FPL/CPL/UPL/VPL systemen?
IPL (intense pulsed light), VPL (variable pulsed light), FPL (fluorescent pulsed light), CPL (controlled pulsed light), UPL (ultra pulsed light) werken volgens hetzelfde principe, al deze systemen werken op basis van energetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Het verschil is de energiewaarde per cm² om de meeste resultaten te kunnen bieden.

Met energie per cm² wordt de daadwerkelijke energiewaarde bedoeld die op de huid wordt afgegeven.

Hoe hoger de energiewaarde per cm², hoe beter resultaat u hebt en hoe minder behandeling u gaat nodig hebben.

Hoe lager de energiewaarde per cm², hoe minder effectief het apparaat werkt, en gaat u meer behandeling nodig hebben om toch de gewenste hoeveelheid haren te kunnen verwijderen.
Vergelijk met andere ontharingstoestellen
top
2. Doet het pijn?
Echt pijnlijk is het voor de meeste mensen niet, er is een tintelend, wat prikkelend gevoel, maar voor de meeste mensen is dit hooguit wat irritant. Door de effectieve huidkoeling zijn behandelingen nog beter te verdragen.
top
3. Is de behandeling echt veilig, beschadigt de huid niet?
Bij de ontwikkeling van de Palomar StarLux™ is veel aandacht besteed aan veiligheid en effectiviteit. Door de unieke koelsysteem wordt de opperhuid nog beter beschermd. Hierdoor is de kans op beschadigingen minimaal. Gewoonlijk kunt u vrijwel direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.
top
3a. Hoe weet ik of ik met een goede en veilige ontharingstoestel behandeld wordt?
Indien U zeker wilt zijn over de kwaliteit en veiligheid van de behandeling, is het raadzaam dat U zowel bij ons en bij andere instituten een testbehandeling laat uitvoeren. Zo kan U het beste vergelijken welk apparaat het meeste resultaat bied, zonder uw huid te beschadigen.
top
4. Welke lichaamsdelen kunnen behandeld worden?
bilnaad - armen - baard - benen - bikini lijn - billen - bilnaad - bovenarmen - borst - bovenlip - buik - jukbeen - kaakrand - liesstreek - oksels - onderarmen - onderbenen - onderbuik - onderrug - schaamhaar - teelballen - testikels - schaamlippen - rug - tenen - tepel - schouders - schouderblad - scrotum - snor - string lijn - teelballen - venusheuvel - wangen - tepels - vingers , etc... kunnen met Palomar StarLux™ behandeld worden.
top
5. Zijn er neveneffecten?
Na afloop van de behandeling kan enige roodheid ontstaan door het koude koelplaatje, dit trekt gemiddeld binnen 15 minuten weg. Soms ontstaat een lichtrode uitslag, wat te vergelijken is met een lichte zonverbranding, wat na ongeveer 12 tot 24 uur verdwijnt. In het algemeen kan men direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten.
top
6. Hoe kom ik naar een behandeling ?
We stellen het op prijs dat u frisgewassen naar de behandeling komt en u de te behandelen zone 3 à 5 dagen vooraf heeft geschoren. De beste resultaten worden behaald wanneer de haartjes ongeveer één mm lang zijn.
Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij hebben een privé-ruimte met een wasbak zodat u zich eventueel kan opfrissen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken voor eventuele kwalijke geurtjes.
top
7. Op wat moet ik speciaal letten voor een goed resultaat?
Aangezien de huid best zo licht mogelijk is wordt aangeraden om gedurende 4 weken voor de behandeling de zonnebank of zonnebaden te mijden. Indien u aan zonlicht wordt blootgesteld kan u dit vermijden door een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor (factor 50) te gebruiken.

Het is belangrijk om minstens vanaf 6 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet, harsen of waxen, Epilady. Scheren of knippen (evt met tondeuse) mag wel.

Ook in de tijd tussen de ene en de andere behandeling mag u niet meer harsen of epileren, dus steeds alleen maar knippen of scheren

Doet u bovenstaande wel dan zal dit ten koste gaan van de effectiviteit van de behandeling.
top

8. Wat voelt men van de behandeling?
Voor de meeste mensen betekent de behandeling slechts een licht tintelend gevoel. Dankzij een uniek gepatenteerd behandelingkop met geïntegreerd luchtkoelsysteem dat vóór, tijdens en na de behandeling de huid koelt.
top
9. Hoe lang duurt de gemiddelde behandeling?
Elke flits duurt enkele milliseconden. Een groot aantal haren worden in één enkele flits vernietigd. Daardoor is de behandeling vrij kort. Een bovenlip bijvoorbeeld duurt slechts enkele minuten, een been amper een half uur.
top
10. Welke haarkleur en huidskleur kunnen behandeld worden?
Starlux geeft zeer goede resultaten bij donker haar en lichte huidstype.
top

11. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Haren groeien in een cyclus van groeifases en slapende fases. Alleen haren in de groeifase zitten in de haarwortel en kunnen bijgevolg doeltreffend vernietigd worden. 6 weken tot 3 maanden later komen de slapende haren in de groeifase en kan de behandeling herhaald worden. De duur en periode van de groeicyclus zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de plek op het lichaam waar de haargroei voorkomt, de dichtheid en dikte van het haar, etnische afkomst, de hormonale situatie en leeftijd.

Over het algemeen heeft u 5 tot 8 behandelingen nodig, elk met een tussenliggende periode van 8 weken tot 3 maanden.

Er zijn bedrijven die beweren dat bij 3 tot 4 keer behandeling door laser of lichtflits de haargroei volledig verdwenen is. Laat u hierdoor niet verleiden, want dan komt u van een koude kermis thuis. Er bestaat geen methode die sneller werkt dan gemiddeld 5 tot 8 behandelingen. Sommigen zullen met minder behandelingen al tevreden zijn, wanneer het aantal haren op dat moment al acceptabel is. Iedereen is vrij om zelf te bepalen wanneer men de behandeling stopt.

Laat U niet misleiden door heel goedkope tarieven. De meeste goedkope ontharingtoestellen geven niet genoeg energiewaarde per cm², zodanig dat U veel meer behandelingen en dus ook veel meer zal moeten betalen dan wat men had voorgenomen. Zie meer info over de energiewaarde per cm²
top

12. Is de ontharing definitief?
Als 8 maanden na de laatste behandeling de haargroei nog steeds niet is teruggekomen, is het definitief voor wat betreft de haartjes welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandelingen.

Hoewel blijvende permanente ontharing in veel gevallen mogelijk is, kunnen we niet garanderen dat er nooit meer één haar zal groeien. Er zijn helaas op onze huid duizenden haarfollikels die in later stadium wakker kunnen worden zoals hormoonverandering, bepaalde medicijngebruik, menopauze, enz...
Het zal echter nooit meer dezelfde dichtheid hebben als voorheen, want de meerderheid van de haartjes zullen zijn uitgeschakeld (omdat die al bestonden tijdens de behandelperiode).
top

13. Wat zie je na een (proef)behandeling?
De eerste dagen groeien de haren gewoon door. Na 2 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 à 4 weken zijn heel wat haartjes verdwenen op het behandelde gebied. De haren welke zich in de groeifase bevonden op het moment van de behandeling zijn permanent verwijderd.
top

14. Wat gebeurt er als ik veel moedervlekken op m'n huid heb?
Er wordt altijd rond moedervlekken heen gewerkt. De kleinere moedervlekken maken we van te voren met een wit oogpotlood lichter zodat het licht zoveel mogelijk wordt weggekaatst als we er toch overheen moeten werken.
top

15. Kan over ingegroeide haren heen behandeld worden?
Ja zeker! Ingegroeide haren en folliculitis (infectie van de haarzakjes) verdwijnen door behandeling met het Palomar StarLux™ systeem.
top
16. Wanneer kan ik weer in de zon komen ?
Het is raadzaam te wachten tot de opperhuid volledig genezen is voordat u zich aan de zon blootstelt, tot ongeveer drie weken na de behandeling voor definitieve ontharing. Uit voorzorg raden wij ook aan een « sunblock » zonnecrème te gebruiken als bescherming tegen de zonnestraling.
top

17. Mag je behandeld worden als je zwanger bent?
Als u zwanger bent of wilt worden, raden wij u af om te starten met de IPL- lichtflits.
top

18. Wat zijn de contra-indicaties voor IPL lichtflits?
*Diabetes
*Epilepsie
*Trombose
*Eczeem
*Psoriasis
*Vitiligo
*Infecties van de huid
*Een kuur van antibiotica of peniciline
*Gebruik St.-Janskruid (tot drie maanden voor de behandeling)
*Zwangerschap
*Pacemaker
*Gebruik medicijnen als ontstollingsmiddelen, vitamine A zuur afgeleiden (zoals Roaccutane), lithium, steroïden
*Onder de 18 jaar worden in principe niet behandeld, zonder toestemming van de ouders.
*Men mag niet behandeld worden wanneer medicatie geslikt wordt die lichtovergevoeligheid kan veroorzaken.

Bij twijfel adviseren wij eerst uw huisarts te raadplegen
top

19. Kan er over een tatoeage heen behandeld worden ?
We ontharen niet over de tatoeage heen, want deze verdwijnt hierdoor. Wij werken rond de tatoeage heen.
top

20. Mag ik de haartjes bleken tussen de behandelingen?
Tot 2 week voor de behandeling wel. Op het moment van de behandeling zal een haar dan alweer voldoende gegroeid zijn zodat het stukje haar dat in de huid zit weer genoeg kleur heeft om de warmte naar binnen te leiden.
top

22. Ik lijd aan herpes, kan ik behandeld worden?
Ja, U moet wel de nodige maatregelen in acht nemen (1 week vóór de behandeling 200 mg Zovirax innemen, + 1 week na de behandeling).
top

23. Is er parkeergelegenheid bij de praktijk aanwezig?
Wij zijn vlot bereikbaar en beschikken over een eigen Parking. Indien u met het openbaar vervoer komt, Bus 32 (halte Frans Van Dunlaan) stopt vlak bij de deur!
top

24. Ik heb een afspraak gemaakt en ben verhinderd, wat nu?
We proberen de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.
Als U een afspraak hebt gemaakt, en U bent verhinderd door omstandigheden, gelieve dit ten laatste 48 uur van te voren weten. Op deze manier kunnen wij nog andere mensen op uw plaats zetten. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om voor de gereserveerde tijd kosten in rekening te brengen.
top • Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze behandelingen, nieuwigheden, interessante acties


Indien U nog vragen heeft, kunt u ons online contactformulier gebruiken of ons telefonisch bereiken, wij beantwoorden graag al uw vragen. Indien gewenst, kan u een afspraak maken voor een informatieve gesprek, en overtuig uzelf van onze professionele en hygiënische aanpak.


New Creation - Prins Boudewijnlaan 321, 2610 Wilrijk - België - Tel: +32 (0)497 40 20 20
(GRATIS bellen met VIBER via Wifi of 3G voor smartphone gebruikers)

Terug naar boven


Pagina's betreffende Definitieve Ontharing
  Inleiding Definitief Ontharen Foto's voor en na Speciale actie Vragen & Antwoorden over PMU Cadeaubon Prijzen vrouwen
  Uw behandeling + Video Rondleiding Klanten Ervaring Infoboek Definitief ontharen Starlux vs Concurrenten Prijzen mannen