Prins Boudewijnlaan 321
2610 Wilrijk (Antwerpen)
België
Tel: +32 (0)497 40 20 20 • Home
 • Infoboek
 • Tarieven
 • Speciale Actie
 • Gastenboek
 • Contacteer ons
 • Overige

 • Permanente Make-Up
 • Definitieve Ontharing
 • Medische Tatoeage
 • Gelaatsverjonging
klik hier voor tattoo afbeeldingen


BEAUTY TIPS

Tips en Truuks
om uw schoonheid
te verbeteren


OPENINGSUREN:

Maan  : 10u-16u
Dins    : 10u-16u en 18u-20u
Woens: 10u-16u en 18u-20u
Donder: 10u-16u
Vrij      : 10u-16u
Zater   : 10u-16u
Zon   : Gesloten

Enkel na telefonisch afspraak
EMAIL ONS
Wegens drukte en het stellen van prioriteiten hebben wij helaas besloten om geen Beauty Tatoeages meer te plaatsen. Het is tevens niet mogelijk om afbeeldingen te bestellen.

Tattoo voorbeelden blijven wel beschikbaar, zodat u inspiratie kan opdoen.

Klik hier voor tattoo voorbeelden

Vragen & Antwoorden over Beauty Tattoo
1.   Doet het pijn?
2.   Wat is het verschil tussen beauty tatoeage en klassieke tatoo?
3.   Zijn de naalden hygiënisch?
4.   Waar moet ik op letten vóór de behandeling?
5.   Hoe verloopt de nabehandeling?
6.   Hoe lang mag ik niet met mijn beauty tatoe in de zon komen?
7.   Betaat er een leeftijdsgrens voor een beauty tattoe?
8.   Wat is de genezingstijd voor een beauty tatouage?
9.   Wat zijn de kosten voor een beauty tattoo?
10. Kan ik een tattoo afbeelding bestellen?
11. Wordt er een voorschot gevraagd?
12. Ik heb puistjes op de plaats waar ik een beauty tattoeage wil, kan dit?
13. Wat is een informed consent?
14. Ik heb een afspraak gemaakt en ben verhinderd, wat nu?
15. Wat is de kwaliteit van de pigmenten?
16. Gebruikt u medicijnen?
17. Kan ik mijn eigen design meebrengen ?
17. Bent u zwanger?
19. Kan ik eerst langskomen voor een bespreking ?
20. Ik zie een tattoo die ik graag wil hebben, maar neem een ander omdat deze net iets goedkoper is.
21. Is er parkeergelegenheid bij de praktijk aanwezig?


1. Doet het pijn?
Bij deze techniek wordt u huid verdoofd met een zachte créme. Tijdens het plaatsen van uw beauty tatoeage is de behandeling pijnloos.
top

2. Wat is het verschil tussen beauty tatoo en klassieke tatoo?
De naalden dat wordt gebruikt voor beauty tatoeages voorkomt dat het pigment te diep in de huid wordt ingebracht. Hierdoor vervaagt deze afbeelding heel geleidelijk.
Bij een klassieke tatoeage gaat de naald in de diepere huidlagen. Het pigment hoopt zich op in het onderhuidse vetweefsel. Doordat het pigment ingekapseld wordt door vetcellen zal het pigment dan ook niet vervagen.
Een beauty tattoo begint meestal zoals permanente make-up na 2-5 jaar heel geleidelijk te vervagen, dit proces is mede afhankelijk door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem, invloed van UV-licht en uw huidtype. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon en de plaats waar de tattoo is aangebracht.
Tegen die tijd kan u ervoor kiezen uw beauty tattoe verder te laten vervagen, te laten bijwerken of u kan dan eventueel kiezen voor een definitieve tatoeage. Doordat de naald bij een beauty tattoo minder diep in de huid wordt geprikt , is het makkelijker te verwijderen met een laser.
top

3. Zijn de naalden hygiënisch?
Bij elke behandeling worden nieuwe steriele naalden en naaldkapjes gebruikt om steriliteit en hygiëne te garanderen. De naald wordt in het bijzijn van de klant uit de verpakking gehaald, welke na gebruik vernietigd worden. Wij werken volgens strikt hygiënische normen.
top

4. Waar moet ik op letten vóór de behandeling?
Eet goed van te voren, sommige mensen worden tijdens de behandeling een beetje licht in het hoofd (door spanningen) de grootste fout is dat de mensen van te voren weinig tot niets hebben gegeten.

Drink een uur van te voren 1 glas appelsap op om het bloed iets dikker te maken zodat er weinig bloedverlies optreed die de pigment uit de huid zullen drukken.

De dag van het plaatsen breekt aan, nu is het belangrijk om geen alcohol te nuttigen, geen bloedverdunners (bv: aspirine, aspegic, sedergine..) in te nemen, ook het gebruik van drugs is ten zeerste af te raden. Alcohol heeft vervelende gevolgen voor u omdat uw bloed dun wordt en u tijdens het plaatsen van de beauty tattoo meer bloed verliest, tijdens het verliezen neemt het bloed ook pigmenten mee naar buiten toe wat de beauty tatoe op den duur eerder zal doen verbleken.
top

5. Hoe verloopt de nabehandeling?
Op de huid wordt na afloop van de behandeling een zachte helende gel aangebracht. Daarboven wordt een kompres aangebracht en wordt het afgedekt met een mefixverband. Thuis moet u op de beauty tattoe een steriele nabehandelingscréme (speciaal voor beauty tattoo) aanbrengen tot de korstjes volledig verdwenen zijn. Niet krabben. U riskeert een infectie en krabt het geplaatste pigment mee af. Deze factoren kunnen leiden tot een onregelmatige pigmentatie.
Indien er geen kledij op de beauty tatoe wrijft, moet deze niet afgedekt worden.
Totdat de huid genezen is , mag u na de behandeling op het gepigmenteerd gedeelte NIET reinigen met zeep, shampoo of reinigingsmelk en vermijd de eerste week de zee, sauna, whirlpool, jacuzzi, zwembad.
top

6. Hoe lang mag ik niet met mijn beauty tattoo in de zon komen?
Zolang de beauty tatoeage nog niet geheel is genezen mag dit niet. Ook een week na die tijd moet je het nog rustig aan doen met de zon (ook bij zonnebanken). De plek waar de tattoo zit is ruim een week na het afvallen van de korstjes zeer teer en dus makkelijk te verbranden door zonlicht. Ook na de gehele genezing is het verstandig om de plaats van de tattoo goed te blijven insmeren, zelfs jaren later nog om de beauty tattoo minder snel te laten verbleken. UV-Stralen breekt de kleurstof in de huid af.
top

7. Betaat er een leeftijdsgrens voor beauty tattoo's?
Je moet minimum 18 jaar zijn. Ingeval je jonger bent dan 18, moet je vergezeld zijn van 1 van de ouders, en moet zowel jouw identiteitskaart als die van je ouder vrijwillig ter inzage voorgelegd worden.
top

8. Wat is de genezingstijd voor een beauty tattoo?
Bij een beauty tattoo wordt de opperhuid lichtjes beschadigd zoals bij een schaafwond. Net als bij zo'n schaafwond duurt het ongeveer een dag of tien voordat die beschadigde huid (met korstjes en al) vervangen is door een nieuw (dun) huidje. Een en ander is afhankelijk van de persoonlijke properheid en leefwijze (roken en alcohol hebben invloed).
top

9. Wat zijn de kosten voor een beauty tattoo?
Er zijn verschillende factoren die de prijs van de beauty tatouage bepalen, bv: De afmeting van de tattoo, hoeveel verschillende naalden die er nodig zijn, benodigde tijdsduur, enz...
Bij New Creation kan u terecht voor een beauty tattoo vanaf ...50€
top

10. Kan ik een tattoo afbeelding bestellen?
Helaas is het niet mogelijk om tattoo afbeeldingen te bestellen
top

11. Wordt er een voorschot gevraagd?
Ja, na bespreking of telefonisch afspraak wordt er een voorschot van 50€ gevraagd . Het is mogelijk om uw voorschot te betalen via een overschijving.
Eens de betaling binnengekomen is , ontvangt u telefonisch of via email een bevestiging dat uw afspraak definitief doorgaat.
Het is mogelijk na betaling uw gewenste tattoo afbeelding aan te vragen via email (gratis).
top

12. Ik heb puistjes op de plaats waar ik een beauty tattoo wil, kan dit?
Nee, het is beter om op deze plaats geen beauty tattoo te nemen. Wacht totdat alle puistjes zijn verdwenen. Als er over de puistjes heen geprikt wordt kan er een ontsteking komen en het kan zijn dat die plaatsen licht van kleur worden en blijven.
top

13. Wat is een informed consent?
Een informed consent is een lijstje met vragen die wordt voorgelegd voordat U met een beauty tattoo begint. Wij nemen tevens alle contra-indicaties met u door, dit omdat beauty tattoo in combinatie met een aantal medicijnen of ziekten niet aan te raden is. Ook zijn er in sommige gevallen voorzorgsmaatregelen aan te bevelen.
top

14. Ik heb een afspraak gemaakt en ben verhinderd, wat nu?
Als U een afspraak hebt gemaakt, en U bent verhinderd door omstandigheden, gelieve dit ten laatste 48 uur van te voren weten. Op deze manier kunnen wij nog andere mensen op uw plaats zetten. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om voor de gereserveerde tijd kosten in rekening te brengen.
top

15. Wat is de kwaliteit van de pigmenten?
Het eindresultaat van beauty tattoo wordt in belangrijke mate bepaald door de aangewende pigmenten. Kwaliteit is daarom voor New Creation een absolute vereiste. In de pharmapigmenten worden uitsluitend zuivere farmaceutische kleurstoffen en additieven verwerkt. Bovendien voldoen de pigmenten aan de strengste Europese normen. Zij zijn absolute veilig te gebruiken.
top

16. Gebruikt u medicijnen?
Medicijnen kunnen van invloed zijn op de behandeling en het eindresultaat. Door medicijnen met bloedverdunners zal het pigment minder goed door de huid worden vastgehouden. U wordt geadviseerd om ruim 24 uur vóór de behandeling en tot 4 uur na de behandeling geen bloedverdunners (bv: aspirine, aspegic, sedergine...) in te nemen.
Pijnstillers met paracetamol (dafalgan, perdolan, panadol...) is toegestaan .
Medicijnen voor acne (bv: Roaccutane) of eczeem maken de huid dunner, eerst de kuur afmaken alvorens te pigmenteren.
top

17. Kan ik mijn eigen design meebrengen ?
Ja, het is mogelijk om uw eigen design mee te brengen.
top

18. Bent u zwanger?
Het is niet aan te raden om beauty tattoe te doen op plaatsen die door gewicht's toename veranderen van formaat. Door het vast houden van vocht blaast het lichaam zich op vele plaatsen op. Het beste advies is om pas een beauty tattoo te laten plaatsen wanneer de huid weer zijn normale omvang heeft gekregen
top

19. Kan ik eerst langskomen voor een bespreking ?
Als U wenst kan U na telefonische afspraak langskomen voor een bespreking. Dit kan U helpen het vertrouwen te bekomen in de behandeling. Wij beantwoorden graag al Uw vragen en kunnen dan rekening houden met Uw persoonlijke wensen. U betaalt hiervoor 20 Euro. Dit word u terugbetaald op het moment dat u een beauty tatoeage laat uitvoeren.
top

20. Ik zie een tatoo die ik graag wil hebben, maar neem een ander omdat deze net iets goedkoper is.
Ja, wanneer u dit leest dan denkt u naar alle waarschijnlijkheid het zelfde als vele anderen. Een tattoo is niet goedkoop, maar het wil niet zeggen dat je dan maar een goedkope tattoo moet nemen omdat dan beter betaalbaar is. Het beste kun je eerst een tattoo uitzoeken en daarna kijken naar de prijs, valt de prijs u tegen, spaart u dan rustig nog een paar maandjes door, zodat u wel de tattoo neemt die u graag wilt hebben.
top

21. Is er parkeergelegenheid bij de praktijk aanwezig?
Wij zijn vlot bereikbaar en beschikken over een eigen Parking. Indien u met het openbaar vervoer komt, Bus 32 (halte Frans Van Dunlaan) stopt vlak bij de deur!
topWegens drukte en het stellen van prioriteiten hebben wij helaas besloten om geen Beauty Tatoeages meer te plaatsen. Het is tevens niet mogelijk om afbeeldingen te bestellen.

Tattoo voorbeelden blijven wel beschikbaar, zodat u inspiratie kan opdoen.

Klik hier voor tattoo voorbeelden
Zie: Inleiding Tattoo
      Meest gestelde vragen over Beauty tattoo
      Foto's eigen werk
      Tattoo voorbeelden