Definitieve Ontharing


Palomar Starlux™ 'high power system' vs andere toestellen


Wat is het verschil tussen de nieuwe IPL - LASER en andere/oudere IPL/FPL/CPL/UPL/VPL systemen?

  • IPL (intense pulsed light), VPL (variable pulsed light), FPL (fluorescent pulsed light), CPL (controlled pulsed light), UPL (ultra pulsed light) werken volgens hetzelfde principe, al deze systemen werken op basis van energetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Het verschil is de energiewaarde per cm² om de meeste resultaten te kunnen bieden.

  • Met energie per cm² wordt de daadwerkelijke energiewaarde bedoeld die op de huid wordt afgegeven.

  • Hoe hoger de constante energiewaarde per cm², hoe beter resultaat u heeft en hoe minder behandeling u gaat nodig hebben.

  • Hoe lager de energiewaarde per cm², hoe minder effectief het apparaat werkt. U zal meer behandeling nodig hebben om toch de gewenste hoeveelheid haren te kunnen verwijderen.

Vergelijk Starlux™ met enkele ontharingstoestellen

Ontharingstoestellen Max. energiewaarde per cm² voor langdurige ontharing
STARLUX™ (IPL - Laser) max. 70 joules/cm²
Energist Ultra VPL (VPL) max. 51 joules/cm²
Elos Aurora DS (IPL+RF) max. 45 joules/cm²
PLASMALITE Digital (FPL) max. 45 joules/cm²
LIGHTSHEERS SP (Laser) max. 40 joules/cm²
Powerlite600 (IPL) max. 32 joules/cm²
Photosilk 'DEKA' (UPL) max. 32 joules/cm²
Estelux (IPL) max. 28 joules/cm²
Ellipse Flex (IPL) max. 26 joules/cm²
Novalight (CPL) max. 22 joules/cm²
Ellipse Light (IPL) max. 21 joules/cm²
Minisilk (UPL) max. 21 joules/cm²

  • Met Starlux™ kan 70 joules/cm² veilig en constant afgegeven worden, terwijl de meeste toestellen maar het bereik hebben van max. 20-45 joules/cm².
  • Starlux™ geeft zeer goede resultaten bij donker haar en lichte huidstype.
  • Het laser/lichtflits toestel 'Starlux' werd ontwikkeld in Amerika door 'Palomar Medical Technologies'.
  • 'Palomar Medical Technologies' is de pioneer op het gebied van ipl - laser ontharing. Het bedrijf heeft in 1996 als eerste een "High Power" ipl/laser ontharingsysteem op de markt gebracht. Sindsdien zijn vele op lichtflits/laser ontharingstoestellen gebaseerd op de technologie van Palomar.

Klik hier en bekijk de video hoe een behandeling met de 'Starlux' werkt, uitgevoerd door Dr. Grover.

Besluit:

U wordt behandeld met een toestel van een duurdere prijsklasse (zie bovenstaande tabel). 'Starlux' is tot op heden de meest geavanceerde, veiligste en krachtigste ontharingstoestel op de markt. U krijgt dus de best mogelijke behandeling aan interessante tarieven (zie prijslijst). Dit omdat wij dagelijks een groot aantal behandelingen uitvoeren, waardoor we een enorme ervaring hebben opgebouwd in verband met lichtflits ontharing.

Wij hebben in het verleden met verscheiden ipl/laser toestellen gewerkt en getest o.a Novalight (CPL), Photosilk (UPL), Elos technologie met radiofrequentie (IPL+RF), en Energist Ultra VPL. Naargelang ons eigen ervaring biedt Starlux de beste resultaten en het meeste comfort.

Er zijn talloze sites die valse of misleidende informatie op hun website plaatsen over permanente ontharingstoestellen. Om verzekerd te zijn dat u niet misleid wordt, is het raadzaam dat U zowel bij ons en bij andere instituten een testbehandeling laat uitvoeren. Zo kan U het beste vergelijken welk apparaat het meeste resultaat en kwaliteit bied, zonder uw huid te beschadigen.

Laat u niet misleiden door heel goedkope tarieven. De meeste goedkope ontharingstoestellen geven niet genoeg energiewaarde per cm², zodanig dat U veel meer behandelingen gaat nodig hebben om toch de gewenste hoeveelheid haar te kunnen verwijderen, en dus ook veel meer zal moeten betalen dan wat men had voorgenomen.

Uw specialiste heeft vele jaren ervaring op het gebied van definitieve ontharing en heeft duizenden succesvolle behandelingen uitgevoerd.

Desondanks zijn er bedrijven die beweren dat bij 3 of 4 behandelingen de haargroei zal verdwenen zijn. Er bestaan geen methodes die sneller werken dan een gemiddelde van 5 tot 8 behandelingen. Uiteraard kan u zelf de behandelingen stopzetten wanneer het voor u acceptabel is.

Opgelet met garantiecertificaat!

Garanderen dat er nooit meer haar groeit op het behandelde gebied is niet mogelijk. Er zijn helaas op onze huid duizenden haarfollikels die in later stadium wakker kunnen worden door hormoonverandering zoals puberteit, menopauze of zwangerschap, bepaalde medicijngebruik, hormonale stoornissen zoals hirsutisme, enz... Bij mannen zal dit vaker voorkomen omdat zij meer testosteron in hun lichaam hebben. Het zal echter nooit meer dezelfde dichtheid hebben als voorheen, want de meerderheid van de haartjes zullen zijn uitgeschakeld (omdat die al bestonden tijdens de behandelperiode). Dus het kan gebeuren dat u na een paar jaar een 'onderhoudsbeurtje' nodig heeft.
Indien U nog vragen heeft, kunt u ons online contactformulier gebruiken of ons telefonisch bereiken, wij beantwoorden graag al uw vragen. Indien gewenst, kan u een afspraak maken voor een informatieve gesprek, en overtuig uzelf van onze professionele en hygiënische aanpak.