Definitieve Ontharing

Met het meest geavanceerde, krachtigste en veiligste lichtflitssysteem over heel de wereld

Toestel Definitieve ontharing, laserontharing, permanent haren verwijderen, ontharen met laser, permanente ontharen Korting Definitieve ontharing, laserontharing


Ongewenste haargroei permanent verwijderen

Ontharen - veilige en doeltreffende techniek tegen ongewenste haargroei nu binnen handbereik. Het ideale, veilige, pijnloze en definitieve ontharing voor dames en heren.

Scheren, harsen, epileren en ontharingscrémes, zijn tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Harsen en elektrolyse zijn pijnlijk en kunnen bovendien ook tot andere ongemakken zoals ingroeiende haartjes leiden. Deze behoren tot het verleden met een nieuwe en snelle ontharingsmethode.

Uw specialiste heeft vele jaren ervaring op het gebied van definitieve ontharing en heeft duizenden succesvolle behandelingen uitgevoerd.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van veilig, zichtbaar licht dat uit een flitslamp komt en waarmee ongewenst haar overal op het lichaam kan worden behandeld: het Palomar StarLux™ System. Het meest geavanceerde, krachtigste en veiligste lichtflits systeem over heel de wereld.De 'Starlux' werd ontwikkeld in Amerika door 'Palomar Medical Technologies'

'Palomar Medical Technologies' is de pioneer op het gebied van ipl - laser ontharing. Het bedrijf heeft in 1996 als eerste een 'High Power' ipl/laser ontharingsysteem op de markt gebracht. Sindsdien zijn vele op lichtflits - laser ontharingstoestellen gebaseerd op de technologie van Palomar.

StarLux™ 'high power' System levert uitstekende resultaten. Geen enkel ander systeem levert zoveel energie. Het sterke vermogen gecombineerd met de "photon recycling" geeft de meeste energie per oppervlakte. Dit zorgt voor een uitmuntende efficiëntie en is zeker gelijk beter dan vele medisch/cosmetische lasers.Photon Recycling voor meer efficiëntie

ontharing

Palomar StarLux™ gepatenteerde 'Photon-recycling' proces gebruikt spiegels in het handstuk die het weerkaatste licht opnieuw opvangen en terugsturen naar het behandelgebied voor een zeer efficiënt gebruik van de energie. Hierdoor worden betere resultaten behaalt. Bij de meeste op lichtflits applicaties wordt tot 60% van het licht gereflecteerd door het huidoppervlak en wordt dus niet afgegeven aan de doelstructuur.

'Smooth Pulse' Technologies voor optimal comfort

grafiek

Palomar StarLux™ gepatenteerde Smooth Puls technologie zorgt ervoor dat de temperatuur van de opperhuid laag blijft voor een prettigere behandeling. Het geeft tevens de mogelijkheid om meer energie (die beter opgenomen wordt door het pigment) op een veilige manier te gebruiken, waardoor de behandelingen effectiever worden.Palomar StarLux™ is hoogtechnologisch ontharingssysteem dat werkt met gepulseerd licht

 • In tegenstelling tot de klassieke IPL flitslicht maakt Palomar StarLux™ het mogelijk zeer korte lichtflitsen perfect gefilterd, gecontroleerd en gelijkmatig te verdelen tijdens de pulsduur.
 • Lichtbundels van een welbepaalde golflengte die maximale absorptie door melanine in het haar waarborgen en tegelijkertijd minimale opname door de huid.
 • Palomar StarLux™ actieve gepanteerde koelingtechniek stuurt een hoeveelheid koud water door het handstuk tot aan de saffieren tip, die gekoeld wordt tot een temperatuur van 4°C. De huid wordt hierdoor voortdurend gekoeld om een maximale veiligheid en comfort te garanderen.
 • De combinatie van deze innovatieve en gepatenteerde technologiën maakt de Palomar StarLux™ tot een uiterst doeltreffend ontharingsapparaat met maximaal resultaat, en dit reeds vanaf de eerste behandeling.
 • De lichtflits-technologie van de Palomar StarLux™ is dat een groter gebied in kortere tijd behandeld kan worden en minder pijnlijk dan laserontharing.


Het verschil tussen die nieuwe IPL/LASER en andere/oudere IPL/FPL/CPL/UPL/VPL systemen

 • IPL (intense pulsed light), VPL (variable pulsed light), FPL (fluorescent pulsed light), CPL (controlled pulsed light), UPL (ultra pulsed light) werken volgens hetzelfde principe, al deze systemen werken op basis van energetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Het verschil is de energiewaarde per cm² om de meeste resultaten te kunnen bieden.

 • Met energie per cm² wordt de daadwerkelijke energiewaarde bedoeld die op de huid wordt afgegeven.

 • Hoe hoger de constante energiewaarde per cm², hoe beter resultaat u hebt en hoe minder behandeling u gaat nodig hebben.

 • Hoe lager de energiewaarde per cm², hoe minder effectief het apparaat werkt, en gaat u meer behandeling nodig hebben om toch de gewenste hoeveelheid haren te kunnen verwijderen.

Vergelijk de StarLux met enkele ontharingstoestellen

 • Met Starlux™ kan 70 joules/cm² veilig en constant afgegeven worden, terwijl de meeste toestellen maar het bereik heeft van max. tussen 20-45 joules/cm².
 • Starlux™ geeft zeer goede resultaten bij donker haar en lichte huidstype.
Klik hier en bekijk de video hoe een behandeling met de 'Starlux' werkt, uitgevoerd door Dr. Grover.

Besluit:

U wordt behandeld met een toestel van een duurdere prijsklasse (zie bovenstaande tabel). 'Starlux' is tot op heden de meest geavanceerde, veiligste en krachtigste ontharingstoestel op de markt. U krijgt dus de best mogelijke behandeling aan interessante tarieven (zie prijslijst). Dit omdat wij dagelijks een groot aantal behandelingen uitvoeren, waardoor we een enorme ervaring hebben opgebouwd in verband met lichtflits ontharing.

Wij hebben in het verleden met verscheiden ipl - laser toestellen gewerkt en getest o.a Novalight (CPL), Photosilk (UPL), Elos technologie met radiofrequentie (IPL+RF), en Energist Ultra VPL. Naargelang ons eigen ervaring biedt Starlux de beste resultaten en het meeste comfort.

Er zijn talloze sites die valse of misleidende informatie op hun website plaatsen over permanente ontharingstoestellen. Om verzekerd te zijn dat u niet misleid wordt, is het raadzaam dat U zowel bij ons en bij andere instituten een testbehandeling laat uitvoeren. Zo kan U het beste vergelijken welk apparaat het meeste resultaat en kwaliteit bied, zonder uw huid te beschadigen.

Laat u niet misleiden door heel goedkope tarieven. De meeste goedkope ontharingstoestellen geven niet genoeg energiewaarde per cm², zodanig dat U veel meer behandelingen gaat nodig hebben om toch de gewenste hoeveelheid haar te kunnen verwijderen, en dus ook veel meer zal moeten betalen dan wat men had voorgenomen.

Uw specialiste heeft vele jaren ervaring op het gebied van definitieve ontharing en heeft duizenden succesvolle behandelingen uitgevoerd.

Desondanks zijn er bedrijven die beweren dat bij 3 of 4 behandelingen de haargroei zal verdwenen zijn. Er bestaan geen methodes die sneller werken dan een gemiddelde van 5 tot 8 behandelingen. Uiteraard kan u zelf de behandelingen stopzetten wanneer het voor u acceptabel is.

Opgelet met garantiecertificaat!

Garanderen dat er nooit meer haar groeit op het behandelde gebied is niet mogelijk. Er zijn helaas op onze huid duizenden haarfollikels die in later stadium wakker kunnen worden door hormoonverandering zoals puberteit, menopauze of zwangerschap, bepaalde medicijngebruik, hormonale stoornissen zoals hirsutisme, enz... Bij mannen zal dit vaker voorkomen omdat zij meer testosteron in hun lichaam hebben. Het zal echter nooit meer dezelfde dichtheid hebben als voorheen, want de meerderheid van de haartjes zullen zijn uitgeschakeld (omdat die al bestonden tijdens de behandelperiode). Dus het kan gebeuren dat u na een paar jaar een 'onderhoudsbeurtje' nodig heeft.Op wat moet ik speciaal letten voor een goed resultaat?

Aangezien de huid best zo licht mogelijk is wordt aangeraden om gedurende 4 weken voor de behandeling de zonnebank of zonnebaden te mijden. Indien u aan zonlicht wordt blootgesteld kan u dit vermijden door een zonnecré me met een hoge beschermingsfactor (factor 50) te gebruiken.

Het is belangrijk om minstens vanaf 6 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet, harsen of waxen, Epilady. Scheren of knippen (evt met tondeuse) mag wel.

Ook in de tijd tussen de ene en de andere behandeling mag u niet meer harsen of epileren, dus steeds alleen maar knippen of scheren.

Doet u bovenstaande wel dan zal dit ten koste gaan van de effectiviteit van de behandeling. Lees zeker onze FAQ (veelgestelde vragen).Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Haren groeien in een cyclus van groeifases en slapende fases. Alleen haren in de groeifase zitten in de haarwortel en kunnen bijgevolg doeltreffend vernietigd worden. 6 weken tot 3 maanden later komen de slapende haren in de groeifase en kan de behandeling herhaald worden.

Over het algemeen heeft u 5 tot 8 behandelingen nodig, elk met een tussenliggende periode van 8 tot 12 weken.

Sommigen zullen met minder behandelingen al tevreden zijn, wanneer het aantal haren op dat moment al acceptabel is. Iedereen is vrij om zelf te bepalen wanneer men de behandeling stopt. Lees zeker onze FAQ (veelgestelde vragen).Indien U nog vragen heeft, kunt u ons online contactformulier gebruiken of ons telefonisch bereiken, wij beantwoorden graag al uw vragen. Indien gewenst, kan u een afspraak maken voor een informatieve gesprek, en overtuig uzelf van onze professionele en hygiënische aanpak.