Cadeaubon / Waardebon

Zoekt u naar een origineel geschenk?

Verras je vriend, vriendin, echtgeno(o)t(e), collega, kennis of familielid met een cadeaubon!

U bepaalt zelf het bedrag, waarbij €50 (incl. btw) het minimum is.

Hoe werkt het?

Het bestellen van een cadeaubon is uiterst eenvoudig.
U vult het onderstaande formulier volledig in en drukt op de verzendknop. Binnen de 24 uur ontvangt u per e-mail een bevestiging van ons, met daarin het verzoek om het verschuldigde bedrag (=de waarde van de cadeaubon) over te maken op de rekening van New Creation.
Als wij het bedrag ontvangen hebben sturen wij per e-mail een bericht wanneer uw cadeaubon opgestuurd wordt.

Indien gewest kan u de cadeaubon/waardebon persoonlijk afhalen (na afspraak). U kan betalen bij afhaling of u kan het verschuldigde bedrag van te voren aan ons overmaken.

Een cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 6 maanden.

cadeaubon

Verkoopsvoorwaarden: De koper heeft het recht om aan ons mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag van betaling. Het ontvangen bedrag wordt dan terugbetaald op uw rekening. Na 14 kalenderdagen geldt deze regel niet en is de cadeaubon niet meer terugbetaalbaar, noch omwisselbaar!

Bestel hier uw cadeaubon:
Verplichte velden*

Indien U nog vragen heeft, kunt u ons online contactformulier gebruiken of ons telefonisch bereiken, wij beantwoorden graag al uw vragen. Indien gewenst, kan u een afspraak maken voor een informatieve gesprek, en overtuig uzelf van onze professionele en hygiënische aanpak.