Permanente Make up en Definitieve ontharingen


Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [1]


Beste Rachel,
Enkele weken geleden ben ik op aanraden van mijn dochter bij jou terecht gekomen. Zij had je, via een heleboel positieve recensies, gevonden op het internet. En ook ik heb niets dan lovende commentaar over jou! Een aangename, geruststellende kennismaking, een heel verstaanbare, deskundige uitleg en een vrijwel pijnloze behandeling, begeleid door mooie muziek op de achtergrond. Mijn lelijke 'permanente makeup' wenkbrouwen heb jij door 'microblading' toe te passen, omgetoverd tot een mooi natuurlijk paar! Het was op elk gebied een hele positieve ervaring, waarvoor ik je heel dankbaar ben. Ik beveel je dan ook met veel plezier aan iedereen aan!!! Ik zal zeker met jou nog contact opnemen in de toekomst.
Liliane Dons uit BornemNa een negatieve en vooral pijnlijke ervaring, toch terug de beslissing genomen om de permanente make up aan mijn ogen te laten verbeteren. Met een bang hartje. Maar wat een top ervaring was dit!!! Bijna pijnloos! Topresultaat! En dit bij een supervriendelijke dame die je op je gemak weet te stellen en een ontspannen babbeltje met je doet! Niet langer twijfelen, 1 adres New Creation is the place to be!!!!
Vanessa Schryvers uit SchildeBeste Rachel,
Ik wil je laten weten dat ik heel blij ben met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen. Spijtig dat ik gewacht heb tot ik de 70 reeds lang gepasseerd was... Ik heb je instructies perfect opgevolgd, met oogdoppen en al. Het resultaat is verbluffend en je ziet me gegarandeerd terug als e.e.a. bijgewerkt moet gaan worden. Bedankt! Antwerpen, Okkie
Okkie van den Broeck uit AntwerpenIk ben Jella, 29 jaar. Al een tijdje stoorde ik mij aan het feit dat mijn make-up nooit gedurende de dag mooi bleef zitten, vandaar dat ik, ondanks negatieve reacties in mijn omgeving, de stap heb gezet om voor een dun lijntje via PMA boven het oog te gaan. Vanaf het eerste telefoongesprek wist ik dat ik het juiste salon had gekozen. Zeer aangename, iet wat spirituele dame met gouden handen. Rachel stelt je gelijk op je gemak zodat het, zoals werd beloofd, geen pijn deed! Het was een fijne ervaring. Het herstel ging super vlot. Ben zeer tevreden van het resultaat en zou het iedereen aanraden!! Groetjes x
Jella Troch uit BerchemVele jaren geleden heb ik voor de eerste keer permanente oogmake-up laten zetten, met veel pijn en op 7 jaar tijd reeds 3 keer moeten laten herdoen (bijwerken niet meegerekend). Door omstandigheden moest ik een nieuw adres zoeken en via internet ben ik bij New creation terecht gekomen. WAT EEN VERSCHIL !! Van bij ons eerste telefonisch gesprek kreeg ik het gevoel dat het goed zat! Mijn angst voor die pijn bleek inderdaad ongegrond. Ik werd volledig begeleid en elke stap werd uitgelegd. Top-professionalisme, hygiëne, vriendelijkheid, geduld, het was er allemaal. U hebt er met mij een zeer dankbare en uiterst tevreden klant bij. Tot de volgende keer en nog eens bedankt.
Hilde De backer uit EdegemRachel weeral bedankt om zo'n mooi werk af te leveren . Eerst met de ogen en nu met mijn wenkbrauwen . Zeer vriendelijk en professioneel gedaan. Volledig vertrouwen in jou kunnen. Stelt je op je gemak neemt de tijd. Niet twijfelen Rachel is de beste.
Sandra Custers uit DuffelBen reeds jaren klant bij Rachel. 14 dagen geleden heb ik mijn eye liner boven en onder mijn ogen en mijn wenkbrauwen laten bijwerken. Weerom een verbluffend mooi resultaat. Nog maar eens het bewijs dat Rachel een kei in haar vak is. Zal nog jaren klant bij haar blijven want zij is de beste in haar vak.
ViviHet meest fantastische aan Rachel is dat ze u in een soort trance brengt , je beleefd de behandeling dus met andere woorden "zen" en zonder pijn! gewoon geweldig!!!
Dana Goosenaerts uit Merksem
Gisterenavond, na 5 jaar, terug laten bijwerken en opnieuw: pijnloos, perfect gedaan en een uitmuntende service. Een vriendin was er gisteren ook bij voor de eerste keer. Ze heeft me tot gisteren niet geloofd dat Rachel er in slaagt om alles pijnloos te laten verlopen. Het verloopt zo relaxed dat je het gevoel krijgt dat je in een massagesalon bent. Een echte aanrader!
Greet Slegers uit HobokenWat een ervaring! Ik was heel nerveus voor de plaatsing van de permanente oog make up. Tijdens het voortekenen hield ik letterlijk mijn adem in. Maar eenmaal op de tafel, liggend onder een warme handdoek, begeleid door Rachel haar aangename stem kwam ik volledig tot rust. De plaatsing voelde als een oogmassage, geen pijn, geen lastig druk gevoel. Ik deinde mee in een totale rust op Rachel haar stem! Rachel heeft oog voor perfectie en voor de totale mens. Hartelijk dank!
Isabelle Fertinel uit HobokenIk heb verleden maand mijn wenkbrauwen laten bijwerken. De eerste krasjes doen een beetje pijn maar na enkele min. is het al veel minder. Een 2tal uur een beetje een branderig gevoel maar daarna niets meer gevoeld en is heel mooi genezen. Het resultaat is heel natuurlijk en ik ben supercontent. Nog eens bedankt voor de vriendelijke ontvangst en de profesionele behandeling!
Boeckx Hilde uit BoomIk liet een permanente eyeliner zetten op men bovenste wimperlijn.
Weeral een verbluffend mooi resultaat.
Ik ben super super tevreden, het is prachtig.
Hoe professioneel kan je zijn !!!!!!
Niet te vergeten : de leuke babbel met Rachel !!
Bedankt, Rachel
Marleen Hellemans uit MechelenIk heb een Permanent make up gehad aan ogen en wenkbrauwen. Door een persoonlijk probleem niet dadelijk een recensie geschreven maar nu neem ik toch de tijd om alles wat hier in het gastenboek wordt geschreven te beamen, geen pijn gevoeld, aangename sfeer, vriendelijke dame en ben nog steeds heel tevreden over het mooie resultaat, krijg er regelmatig complimentjes over.
Ik ben een zeer tevreden klant en graag wil ik Rachel aan iedereen aanraden die de perfecte PMU zoekt.
Vriendelijke groetjes
Desaeyere Suzy uit DeurneIk heb het hele gastenboek met ervaringen gelezen en zodoende met hoge verwachtingen een afspraak gemaakt voor een permanente eyeliner bij New Creation. En ik kan alleen maar alle lovende woorden beamen. Niks dan lof. En heel tevreden van het voorlopige resultaat. Binnen een paar weken ga ik op controle. En ik kijk er naar uit om Rachel en Toby weer te zien.
Boons Karline uit TemseIk heb mijn wenkbrauwen laten doen en heb super mooi resultaat.
Echte aanrader, vriendelijk, professioneel, proper gewoon fantastisch!!!!
Ben heel tevreden!!!
Top madam, bedankt Rachel
Joanna Nowak uit EdegemEind September heb ik uiteindelijk beslist om permanente make -up te laten plaatsen van mijn wenkbrauwen daar deze heel dun en licht zijn en ik ze steeds moet bijkleuren nu ik geen bril meer moet dragen wou ik meer expressie in mijn gelaat, ik wou dit al zo lang maar had nog nooit een echt mooi natuurlijk resultaat gezien tot ik iemand ontmoette bij wie dit was gedaan door Rachel Yung van New Creation, ik ben zo blij dat ik dit uiteindelijk na veel twijfelen heb laten doen ik voel mij super goed met het mooie resultaat waar ik al zo lang naar verlang, Rachel is een hele lieve Dame die weet wat ze doet en heel professioneel werkt.
Ik kan alleen mar zeggen aan iedereen die overweegt dit te laten doen, zeker niet twijfelen, zoek niet verder hier ben je aan het goede adres ik voel mij alvast super gelukkig dus Doen zou ik zeggen. Dank aan Rachel voor het mooie resultaat, ik voel mij super!!!
De Ben Christiane uit KruibekeIn de helft van juni heb ik na enige tijd opzoekwerk mijn ogen permanent laten tatoeëren bij Rachel. Ik heb nog maar zelden zo een professional aan het werk gezien. Ze stelt je onmiddellijk gerust, let gedurende de gehele tijd op je lichaamstaal en houding. Praat continu tegen je zodat je automatisch vanzelf in ontspannen modus gaat. Bijgevolg is de behandeling aan de ogen quasi pijnloos. Wat een heerlijk gevoel ondanks de vele negatieve commentaren die ik al had gehoord van vrienden die ergens anders hun ogen hadden laten doen.
Na een 3 à 4 weken ging ik vlug even op controle om mijn ogen te laten nazien door Rachel, ik was er zeker van dat er niets meer moest aan gebeuren, maar perfectionistisch dat Rachel is, zag ze toch nog iets aan mijn onderste ooglid zodat ze het toch nog bijgewerkt heeft. Ik heb ondertussen al van heel veel mensen complimenten gekregen dat mijn ogen mooi gedaan zijn, met een strakke hand en heel professioneel. Je krijgt hier echt kwaliteit voor je geld en zo hoort het ook. Ondertussen heb ik ook al veel mislukte tatoeages gezien van mensen die hun ogen hebben laten doen door iemand anders (dikwijls een heel pak goedkoper) en dat is jammer, het is uiteindelijk voor jaren bedoeld, en het is in je aangezicht, dus het MOET perfect zijn. Ik kan Rachel alleen maar positief aanbevelen aan iedereen die het mij vraagt.
Monteyne Chris uit MortselNa lang aarzelen ( ben 67 jaar ) heb ik op 29 april permanente make-up laten aanbrengen aan mijn wenkbrauwen .Tijdens het intake gesprek legde Rachel alles goed uit over wat er ging gebeuren en ook over de nazorg die ikzelf goed moest opvolgen . Ik heb geen pijn gevoeld . Na 12 dagen waren de korstjes weg . Op 26 mei ben ik terug geweest om mijn wenkbrauwen nog beetje bij te werken en permanente eyeliner te laten aanbrengen aan mijn bovenste oogleden . dat deed wel een beetje pijn maar was goed te verdragen . Mijn ogen zijn 3 dagen opgezwollen geweest en na 5 dagen had ik veel jeuk maar te Terramycine-zalf heeft goed zijn werk gedaan . Na 10 dagen waren de kostjes weg en alles is perfect , ik moet niet terug om iets bij te werken . Ik ben heel tevreden ( en mijn man ook ) , ik moet geen ( uren ) meer voor de spiegel staan met mijn wenkbrauwpotlood ...Rachel is een super vriendelijke dame die haar stiel perfect kent , iemand waar je je direct op je gemak voelt . Bedankt Rachel . Lieve groeten , Mariette
De Coster Mariette uit KampenhoutPermanente make-up was al jaren een wens, maar ervaringen van vrouwen uit mijn omgeving hielden mij tegen. Het aanbrengen van de wenkbrauwen zou nog te doen zijn maar als het om de yliners boven en onder ging dan was het antwoord altijd dit doe ik nooit meer!!!! Maar met het klimmen van de jaren gaan de ogen achteruit en ook ik moet hier aan geloven met het gevolg dat het aan brengen van mijn wenkbrauwen en yliners steeds langer ging duren en er ook niet meer perfect uitzagen. Ijdelheid is mij toch wel een beetje eigen en heb daarom het besluit genomen om toch de stoute schoenen maar aan te trekken en heb verschillende instituten gebeld voor informatie. Het is toch wel belangrijk om goed geinformeerd te zijn voor iets wat jaren je aangezicht gaat bepalen. Ook jou gebeld en het mag gezegd worden je kwam heel prettig en professioneel over, waar anderen zeer kort van stof waren nam jij de tijd om het een en ander uit te leggen en gaf ook goede tips wat te doen voor de behandeling zou beginnen. Je had gelijk mijn vertrouwen en ik moet zeggen het is niet beschaamd. Vorige week ben ik bij je geweest voor de wenkbrauwen want voor de yliners was ik nog te benauwd. Ik ben bij je binnen gekomen met bibbers in mijn hele lijf en was erg gespannen maar die waren heel gauw verdwenen en ik heb de hele procedure van tekenen tot het permanent aanbrengen als plezierig ervaren en echt geen pijn gevoeld. Toen ik in de spiegel mocht kijken was het al gelijk Yes dit is mooi enne ik wil nu ook wel de yliners boven en onder. We zijn nu een week later en ben nu ook voorzien van prachtige lijnen rond mijn ogen.Jammer dat ik het niet gelijk heb laten doen met mijn wenkbrauwen maar beter later dan nooit. Ook het aanbrengen hiervan is mij niet tegen gevallen het viel 100 procent mee en echt pijn heeft het niet gedaan eerder een beetje irritant. Na afloop heb je een uurtje of 2 een schrijnend gevoel maar dat is dan ook echt alles. Ik zou tegen een ieder willen zeggen die overwegen een permanente make-up te laten aan brengen neem contact op met Rachel want je bent echt een kei in je vak!!!! Voor het moment ben ik voorzien van het geen ik graag wilde en dat is best wel jammer want ik vond het ook nog eens erg gezellig bij je.
Ine van Dullemen uit Goes


Ik heb in vorig jaar in mei permanente eyeliner boven en onder laten aanbrengen door Rachel. Nu, een jaar later ben ik nog zeer tevreden over het resultaat! Ik was op zoek naar iemand die perfectionistisch was en zeer goed werk afleverde omdat je je toch laat tatoeëren in je gezicht. Op basis van dit gastenboek heb ik gekozen voor New Creation! Iedereen sprak vol lof over Rachel haar werk, en niemand heeft er over gelogen! Rachel bedankt voor de super goede begeleiding en het geleverde resultaat! Ik kom zeker terug!
Faes Leen uit Hoogstraten

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende