Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [7]Beste Rachel,
Graag wil ik je eventjes in de bloemetjes zetten voor het resultaat van de permanente make-up (eyliner onder en boven).
Toevallig ben ik bij jou terecht gekomen en ik dank het toeval.
Na een grondige uitleg en het voortekenen van het resultaat ben je eraan begonnen.
Je maakt je klanten rustig en weet je aan te passen aan elk van hen, daardoor loopt de behandeling zeer vlot. Je bent niet alleen superhandig,maar eveneens zeer psychologisch.
Vier weken later kan ik je meedelen dat het resultaat verbluffend is.
Iedereen vertelt mij dat ik er goed uitzie, maar niemand kan echt zeggen waardoor (ik voel mij elke ochtend fantastich als ik naar jouw werk in de spiegel kijk).
Na mijn behandeling ben ik bij jou langs geweest met mijn moeder (een dame op "zekere" leeftijd). Zij heeft eveneens een eyliner boven en onder laten plaatsen en zij heeft de behandeling en het resultaat nog meer geapprecieerd (als dat al mogelijk is).
Nogmaals mijn hartelijke dank.
BOSMANS Veerle uit MelsbroekIk ben Jella, 29 jaar. Al een tijdje stoorde ik mij aan het feit dat mijn make-up nooit gedurende de dag mooi bleef zitten, vandaar dat ik, ondanks negatieve reacties in mijn omgeving, de stap heb gezet om voor een dun lijntje via PMA boven het oog te gaan. Vanaf het eerste telefoongesprek wist ik dat ik het juiste salon had gekozen. Zeer aangename, iet wat spirituele dame met gouden handen. Rachel stelt je gelijk op je gemak zodat het, zoals werd beloofd, geen pijn deed! Het was een fijne ervaring. Het herstel ging super vlot. Ben zeer tevreden van het resultaat en zou het iedereen aanraden!! Groetjes x
Jella Troch uit BerchemBeste Rachel,
Het beste dat mij overkomen is ,is naar u toekomen om mijn wenkbrauwen met haartechnic door u te laten doen. Het is schitterend geslaagt en heb al heel veel goede reacties gekregen en jaloerse blikken.Ik had lang geaarzeld , maar ben nu héél blij dat ik de stap gezet heb en met het resultaat. Het onthaal bracht mij direct op mijn gemak, de uitleg en de voorbereiding., kotom alles . Je bent een perfectioniste.
Bedankt , ook voor uw vriendelijkheid.
Groetjes en zeker tot later
Rose-Marie Roef uit Hoboken


Via deze weg zou ik graag Rachel willen bedanken voor het prachtige werk dat ze bij mij heeft geleverd. Ik heb van nature zo goed als geen wenkbrauwen. Vóór ik bij haar terecht kwam, heb ik 3 keer permanente make-up laten plaatsen. De eerste keer was bij een schoonheidsspecialiste uit het dorp en was een complete mislukking: een marteling tijdens het plaatsen en nul resultaat. De tweede en derde keer was bij een zeer ervaren specialiste en was ik best tevreden met het resultaat. Maar het plaatsen was echt enorm pijnlijk.
Dit jaar ben ik toevallig bij Rachel terechtgekomen? en ik ben zo ongelooflijk blij dat ik haar heb gevonden! Het is gewoon dag en nacht verschil, op elk gebied. Haar aanpak is heel persoonlijk; ze neemt supergoed de tijd om uitleg te geven en om het resultaat voor te tekenen en hield echt rekening met mijn mening. Het is voor haar geen bandwerk; de passie voor haar werk straalt eraf. Het plaatsen zelf ? echt ongelooflijk? enkel in het begin heb ik een beetje pijn gehad, maar nadat de contouren geplaatst zijn (duurt niet lang) was het VOLLEDIG PIJNLOOS! Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven, na zoveel keren te hebben moeten afzien! Dus bij deze, bedankt Rachel! Ik zie je heel graag binnen een jaartje terug!
Drooghmans Elke uit Turnhout


Wij zijn 2 contente madame van genk en zouden graag iedereen aanraden om da new creation te gaan.. het was zeer aangenaam we werden heel vriendelijk onthaald, ze nam haar tijd en deed alles stapgewijs.. de behandeling was pijnloos dus geen schrik laten aanjagen door andere mensen.. ze neemt de nabehandeling ook heel serieus.. dus voor een stralend resultaat zou ik de mensen toch aanraden dit goed na te behandelen... Zou deze dame rachel young nog eens willen bedanken voor de aangenamen behandeling en het mooi resultaat en voor de fijne babbel tot snel xx
Simons belinda & stiers j uit Genk


Ik heb van nature bijna geen en dan nog zeer lichte wimpers en wenkbrauwen. Daardoor had ik een wat "flets" gezicht en elke morgen stak ik veel tijd in het opmaken van ogen en wenkbrauwen. Enkele jaren geleden had ik reeds een tatouage aan het onderste ooglid laten maken bij een plaatselijk schoonheidssalon. Voor mij betekende dat al een hele verbetering maar ik bleef dromen van mooie natuurlijke wenkbrauwen. Ik vroeg de schoonheidsspecialiste om eens als experiment wenkbrauwen te tekenen. Het resultaat was afschuwelijk. Daarom heb ik nog lang gewacht met deze tatouage. Na veel gesurf kwam ik op de webside van Rachel en ik maakte meteen een afspraak. Ik kreeg direct een goed gevoel bij haar en na enkele dagen was het zover. Rachel maakte bij mij zéér mooie natuurlijke wenkbrauwen d.m.v. de haartjestechniek, zij maakte daarna op het bovenste en onderste ooglid een eyeliner. Ik ben zéér tevreden met mijn frissere jongere look en heb al veel complimenten gekregen.
Als na verloop van tijd de tatouages wat zullen verbleken, ga ik beslist terug naar Rachel.
Nooit meer zelf prutsen met eyeliners en potloden, nooit geen "bloot" gezicht meer na het zwemmen of bij het opstaan. Vanaf nu altijd mooi en fris zonder enige moeite.
Hartelijk dank lieve Rachel voor deze zéér geslaagde permanente make up
Matheussen Ria uit Hoogstraten


Aan allen die er al jaren van dromen en blijven twijfelen zoals ik , één goede raad. Ga naar Rachel !!!!! Ikzelf heb eyliner boven en onder laten aanbrengen en het resultaat mag gezien worden. Met een leesbril is het sukkelen om make-up aan te brengen rond de ogen. Nu hoef ik me geen zorgen meer te maken of het wel op zijn plek zit en niet uitloopt. In alle eerlijkheid ik had er schrik van,maar Rachel neemt de tijd om alles goed uit te leggen en ze praat je er zo doorheen. Daarvoor hartelijk dank, door de fijne babbel,was het 2de bezoek een uitstapje geworden.
Peeters Yvanda uit Hoboken


Heb een correctie van een door een ander slecht uitgevoerde boven eyeliner door Rachel laten corrigeren en het resultaat was verbluffend! een echte aanrader. bedankt Rachel.
Leyten Mariette uit Merksplas


Aan allen die een slechte ervaring hadden, aan allen die nog geen ervaring hebben en de stap niet durven zetten, maar er zo naar verlangen, twijfel niet langer. Rachel verlost je van alle angst die je hierrond zou hebben en het resultaat is schitterend. Lieve Rachel, ik ben zo blij je te hebben ontmoet, je hebt mijn wereld weer een stukje mooier gemaakt. Bedankt daarvoor !
De Groodt Yvonne uit Vremde


Ik ben zeer tevreden met mijn permanente make up.Iedere morgen als ik opsta denk ik dat ik vergeten ben om mij te ontschminken en dat was de bedoeling, ik zou het zeker terug laten doen echt een aanraader.Bedankt want het is echt supermooi gedaan.
Lodewyckx Ingrid uit Edegem


Na een zeer slechte pmu behandeling ,in een schoonheidssalon te Hoboken, ben ik na lang twijfelen terecht gekomen bij Rachel, het resultaat is verbluffend, ik had nooit gedacht dat de pmu ooit goed zou komen, dit heb ik te danken aan Rachel, een aanrader
Esgain Viviane uit Hoboken


Ik ben bij Rachel langs geweest voor PMU eyeliner boven en onder. Als extreem kritisch en angstig persoon ben ik geen evidente klant. Rachel heeft me niet alleen mooier gemaakt, ze heeft me ook op mijn gemak gesteld. Ik vertrouw haar volledig en ze heeft het beste voor, dat zie je en voel je ook aan. Mijn PMU is perfect gedaan, net zoals ik wil, ze werkt tot in detail af en ze maakt je werkelijk mooier. Ik heb enorm veel positieve reacties gekregen over mijn PMU, ook mijn partner vindt het prachtig. Van de pijn, heb ik geen last gehad, ze begeleidt je de hele weg en achteraf gezien snap ik niet waarom ik angst had. Het is ECHT voor niets nodig. Ik raad het aan om PMU te plaatsen. Ik bespaar zoveel tijd elke dag en ik zie er altijd perfect en mooi uit.
BEDANKT RACHEL voor alles, ook de babbel, je bent een krak in het vak. groetjes,
Bruyninckx Shiela uit Antwerpen
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende