Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [10]Ik ben bij Rachel geweest voor een permanente make-up van de bovenste oogleden.
Eerst had ik wat schrik omdat dit de 4de keer was dat ik het liet doen. (na 3 behandelingen in schoonheidsinstituut in Hoboken zag je amper een lijntje!!!)
Ik kan je verzekeren dat je na de 1ste behandeling al meteen resultaat kan zien, dat het zo goed als pijnloos is en dat Rachel stap voor stap zegt wat ze gaat doen. Alles gebeurt ook heel hygiënisch en je voelt je meteen op je gemak. Echt een topper!!!
Sara uit HobokenEind april, ben ik bij jou gekomen, om permanente make-up rondom mijn ogen te zetten. Het heeft wel een half jaar geduurd, voordat ik deze stap zette. Jou site sprak mij het meeste aan. En in de praktijk, heb je ook laten zien, dat je een toppertje bent. Ik moest er een uurtje voor rijden, en de pijn was minimaal, dus het was de moeite meeer dan WAARD Ik ben in mei voor de tweede behandeling geweest, terwijl het er al mooi uitzag. Ben Zeer tevreden, je stelde me ook gerust. Wil je nogmaals bedanken! En je ziet mij eind van het jaar weer terug, zodat je mijn lippen kan doen. Groetjes Ruth
Ruth van Doorn uit Vlissingen


Ben samen met mijn vriendin bij Rachel geweest om PMU te laten doen. Zelf had ik al onder en boven eyeliner en was de Full lips die ik destijds had laten doen niet gelukt. Helaas heeft de verdoving bij mij niet goed gewerkt en was het behoorlijk pijnlijk. Morgen ga ik voor een 2e keer om bij te laten werken, weer samen met mijn vriendin. Ondanks dat ik weet wat me te wachten staat zie ik er niet tegenop. Het resultaat is werkelijk na 1 weekje genezing verbluffend. Morgen nog wat oneffenheidjes weg laten werken en de kleur laten intensiveren. Helemaal blij ben ik nu al met het resultaat en zou het zo weer doen. Elke dag slechts een beetje gloss op en ik ben weer het vrouwtje
Alexandra uit Bleiswijk


Het is al een paar maanden geleden dat jij bij mij een eyeliner, wenkbrauwlijn en een liplijn hebt gemaakt. Het resultaat is schitterend. Ik krijg regelmatig spontane complimenten over mijn make-up. Laatst nog van een opticien, die zei dat ze zelden zo een perfecte wenkbrauwlijn tegenkomt. En geloof me, ik heb niet zitten vissen ...............
Dank je wel nogmaals, voor de permanente make-up maar ook voor de super-klantvriendelijke behandeling. Ik kom zeker terug,
Hannah Koperberg uit Heusden, Nederland


Rachel heeft bij mij pmu aangebracht. beide oogleden en schaduwlijn bij de wenkbrauwen. De behandeling is me reuze meegevallen,niet geheel pijnloos maar t was zeker te dragen. en nu naar anderhalve week,ben ik ontzettend blij met het resultaat. Als iemand de stap ook wil maken voor PMU kan ik zeer zeker Rachel aanbevelen. Ze is heel aardig ,neemt de tijd voor je en begeleid je heel goed tijdens de behandeling.
Marian uit Bleiswijk


De permanente eye-liner die Rachel bij mij plaatste is prachtig! Vorig jaar was ik ergens anders geweest en was helemaal niet tevreden! Bij Rachel werd het ook op een heel andere manier gedaan die veel aangenamer is , ik voelde me ook heel goed bij haar,ze is een geweldige dame.
Vivianne uit Hemikserm


Vandaag liet ik mijn permanente make-up zetten. Eye-liner boven en onder. Het resultaat is prachtig. Rachel heeft hier echt feeling voor,... Ik ben zeer kleinzeerig,...maar Rachel was zo lief voor me, dat ik de pijn al snel vergeten was. Pijnloos was het niet: (maar tja, wat is pijn????) Je teen tegen een stoel stoten doet meer zeer.
Heb hier 7 jaar over nagedacht, als ik had geweten dat het zo meeviel had ik het al veel eerder laten doen

1000X dank voor de goede zorgen
Renée uit Edegem


Ben zo blij om een tweede keer terug te gaan bij Rachel voor permanente maquillage, vraag me af wat er nog beter aan kan worden want na de eerste beurt is het resultaat perfect. Ik kan U verzekeren dat ik niets van pijn gevoeld heb, daarom : niet aarzelen GO FOR IT ! Dank U wel
Olivia Govaerts uit Wolvertem


Tijdens ons verlof in Turkije maakten we kennis met een dame die permanente make-up had. Onze interesse was meteen gewekt en eenmaal terug thuis hebben we er dan ook meteen werk van gemaakt. Via het internet kwamen we op de site van New Creation terecht. Eerst een afspraak gemaakt voor een vrijblijvende consultatie waarbij we uitvoerig werden geïnformeerd en gerustgesteld door Rachel.
Ondertussen zijn we beiden voorzien van sprekende eyeliners boven- en onderaan en we kunnen het iedereen aanraden ! Gedaan met uitgelopen make-up en altijd mooi verzorgde ogen! We zijn perfect tevreden! Een eerlijke mening van twee vriendinnen !
Annick Naegels en Karin V uit Boom en Aartselaar


Eindelijk de stap gewaagd om mijn ogen te laten doen, na heel lang twijfelen. Het viel reuze mee!!! Vooraf heel goed geïnformeerd en dat stelde me al heel gerust. Prachtige site en alles perfekt uitgelegd. Rachel is een fantastische dame en kent haar vak perfekt.
Ze weet heel goed hoe ze u gerust kan stellen. Want ik weet heel goed dat ik heel gevoelige ogen heb.
De behandeling is bijna pijnloos, net het geprikkel en in het begin ietsje meer. Het resultaat is gewoonweg prachtig.
Niet twijfelen gewoon voor gaan!!!
Nu hopen dat de zwelling snel geneest, want ja dat komt wel voor bij gevoelige ogen. De naverzorging daar zorgen we heel goed voor.
Heb dus een lijnte boven en onder laten doen.
Liesbet uit Baasrode
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende