Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [5]Na lang twijfelen, liet ik in april permanente eyeliner aanbrengen op mijn bovenste oogleden. Ik was vooral bang dat het resultaat er onnatuurlijk zou uitzien, niet bij mij zou passen of dat de lijn niet strak genoeg zou zijn. Doorheen Rachels uitvoerige uitleg over wat zou gebeuren, hoorde ik reeds hoe perfectionistisch zij is en dat stelde mij gerust. Mijn gevoel bleek juist: ik heb nu die perfect strakke lijntjes boven mijn ogen waar ik op gehoopt had! Bedankt, Rachel! Ik ben zo tevreden dat ik, na lang twijfelen omwille van het kostenplaatje, toch ook voor definitieve ontharing ga gaan. Ik weet zeker dat ik hiervoor nergens beter terecht kan dan bij Rachel!
Versluys Marijke uit Sint-AmandsbergIk liet voor de eerste keer PMU plaatsen. Eyeliner boven, en aan de binnenkant van het onderste ooglid.
De ogen blijven gesloten, dus je ziet niets van de behandeling, wat geruststellend is.
Rachel weet heel veel over de lichamelijke reacties die kunnen voorkomen bij de plaatsing van PMU, en is heel goed in staat om iemand te kalmeren bij deze niet-alledaagse ervaring.
Naast deze belangrijke gave is ze zeer professioneel en voel je haar jarenlange ervaring meteen.
De PMU is zéér goed geplaatst. Ik kan haar behandeling zeker aanraden.
Nathalie J uit Boom


Bedankt rachel voor het uiterst fijn en perfect plaatsen van mijn permanete make up aan alle 2 de oogleden. Al de mooi positieve opmerkingen die ik al gekregen heb en ook jaloerse reacties maken dat het zowel voor mezelf als voor anderen heel goed en mooi geplaatst is
Raeymaekers uit Boechout


Na een grondige vergelijking op verschillende internetsites kwam ik bij Rachel terecht. Een prachtige, lieve dame die je vanaf het eerste moment gerust stelt. Je krijgt een zéér volledige en duidelijke uitleg zodat je precies weet wat er gaat gebeuren, wat je eventueel kan voelen, en hoe de naverzorging moet gebeuren. Het aanbrengen van de PMU (eyeliner boven+onder) is vrijwel pijnloos, en het resultaat is gewoonweg prachtig !!! Ik ben een uiterst tevreden klant en ga zeker reklame maken.
Lieve Rachel, bedankt voor alles.
Provo Rita uit Zwijndrecht


Beste Rachel,
Na lang twijfelen en zoeken kwam ik uiteindelijk op jou website terecht. Ik maakte een afspraak in jou praktijk voor het plaatsen van PMU, eyeliner boven. Via deze weg wil ik jou laten weten dat ik enorm tevreden ben over het eindresultaat: erg natuurlijk, ik krijg vele positieve reacties! Ik kan de vele positieve ervaringen van klanten in jou gastenboek alleen maar beamen. Mij zie je zeker terug!
Kelly V uit Bonheiden


Beste Rachel,
Bedankt voor uw prachtig werk! Na mijn slechte ervaring met de permanente make-up via Groupon ben ik supergelukkig dat ik New Creation gevonden heb. Alles is heel mooi bijgewerkt en je zit geen sporen meer van imperfectie. Bovendien heb ik nu kunnen vergelijken: bij Rachel verloopt deze procedure veel minder pijnlijk. Echt de moeite! En nog eens bedankt!!!
Katja Zelinskaia uit Aartselaar


Lieve Rachel,
Via deze weg wilde ik je nog even laten weten dat je prachtig werk hebt geleverd !!
Eyeliner onder en boven bij je laten doen , krijg alleen maar positieve reacties en vind het zelf ook echt supermooi .. Je bent een lieve professionele vrouw , die tegelijkertijd ook psychisch weet hoe ze met mensen moet omgaan.. Ik kom zeker nog bij je terug , tot binnenkort :-) ...
Angela Rombouts uit Boechout


Ik heb lang getwijfeld om een definitieve ontharing (Braziliaanse bikinilijn) te laten doen maar heb er echt nog geen moment spijt van gehad! Al na drie behandelingen was het merendeel van mijn haar weg en was het resultaat geweldig. De behandelingen zelf vallen bovendien goed mee! Het is een echte aanrader x
Annelies L uit Kontich


Ik ben bij Rachel geweest om permanente eyeliner boven en onder te laten plaatsen.
Rachel stelde mij onmiddellijk gerust en werkt zeer professioneel. Nog maar te zwijgen over haar perfectionisme.
Pijn is tijdens de behandeling nauwelijks voelbaar.
Nog nooit was ik zo tevreden over het resultaat. Heb reeds 2x permanente make-up ergens anders laten plaatsen met een zeer slecht resultaat.
Eind januari 2016 ga ik terug voor een check-up en indien nodig eventuele bijwerking. Ook mijn wenkbrauwen ga ik door Rachel laten behandelen.
Bedankt Rachel voor de fijne ervaring. Je hebt me gerustgesteld en voor-tijdens en na de behandeling zeer duidelijk Uw werkwijze en de te volgen nazorg uitgelegd.
Eindelijk iemand gevonden die enorm bekwaam is om permanente make-up aan te brengen!!!!!!
Grtjes Vivi
De Brouwer Vivi uit WommelgemHey rachel,
Graag wil ik je bedanken voor het mooie resultaat van mijn eyeliner. Na de eerste behandeling was ik reeds blij maar ik vond dat er nog iets "ontbrak". De tweede behandeling maakte het plaatje compleet. Ik voel mij super goed met mijn nieuwe "look". Jij bent een zeer aangenaam persoon die niet alleen prachtig werk levert maar ook leuk bent in de omgang. Ik zal jou zeker aanbevelen. Je gaf me ook zeer nuttige tips voor de wenkbrauwen... niet voor permanente make up maar op te lossen met een potlood.. .. ik ben dat potlood reeds zaterdag gaan halen nadat ik van bij jou kwam...Nu m'n lippen nog :) :)
lieve groetjes en tot bij de epilatie :)
ciao
Marina verbeeck uit Antwerpen


Aan alle mensen die een permanente make up willen laten uitvoeren: twijfel niet verder en kom naar Rachel!
Ik ben na een mislukte eyeliner op zoek gegaan op internet en kwam zo op haar site terecht, heb alle goed referenties gelezen en echt, geen enkele lovende reactie is overdreven! Het is ongelooflijk hoe ze je volledig op je gemak laat voelen zodat je echt helemaal ontspannen de behandeling ondergaat zonder echte pijn te voelen en dit na een eerste zeer pijnlijke ervaring bij iemand anders. Ook resultaat is Top!! Kortom: Super!
De Vylder Liesbeth uit Brasschaat


Ik heb permanente make-up, eyeliner boven en onder. Ik ben naar Rachel gegaan nadat ik mijn eyeliner op een ander adres had laten plaatsen maar er niet zo tevreden over was (te lichte kleur, niet zo gelijk). Rachel is net zoals ik een perfectionist en heeft mijn eyeliner supergoed gecorrigeerd. Ze moest natuurlijk wel verdergaan op het werk van de vorige maar ik ben erg tevreden! Mijn ogen vallen nu mooi op, het is gelijk. En je wist ook meteen hoe en wat, ze tekent eerst voor en je hebt onmiddellijk een goed resultaat terwijl ik op het vorig adres maar telkens bleef teruggaan omdat het nooit in orde was. Ik heb alleen maar spijt dat ik niet meteen bij New Creation ben terechtgekomen! Aanrader!
Houben Leen uit GenkOnlangs permanente make-up (eyeliner boven- en onderaan) laten aanbrengen. Mijn blik op de wereld is er alleen maar mooier op geworden ;-)
Bij Rachel ben je niet alleen in vakkundige handen; ze is ook een mooi persoon, zowel van binnen als van buiten. Een aanrader over de ganse lijn !
Peeters Chantal uit Mortsel
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende