Permanente Make up en Definitieve ontharingen


Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [5]Na lang twijfelen, liet ik in april permanente eyeliner aanbrengen op mijn bovenste oogleden. Ik was vooral bang dat het resultaat er onnatuurlijk zou uitzien, niet bij mij zou passen of dat de lijn niet strak genoeg zou zijn. Doorheen Rachels uitvoerige uitleg over wat zou gebeuren, hoorde ik reeds hoe perfectionistisch zij is en dat stelde mij gerust. Mijn gevoel bleek juist: ik heb nu die perfect strakke lijntjes boven mijn ogen waar ik op gehoopt had! Bedankt, Rachel! Ik ben zo tevreden dat ik, na lang twijfelen omwille van het kostenplaatje, toch ook voor definitieve ontharing ga gaan. Ik weet zeker dat ik hiervoor nergens beter terecht kan dan bij Rachel!
Versluys Marijke uit Sint-AmandsbergIk liet voor de eerste keer PMU plaatsen. Eyeliner boven, en aan de binnenkant van het onderste ooglid.
De ogen blijven gesloten, dus je ziet niets van de behandeling, wat geruststellend is.
Rachel weet heel veel over de lichamelijke reacties die kunnen voorkomen bij de plaatsing van PMU, en is heel goed in staat om iemand te kalmeren bij deze niet-alledaagse ervaring.
Naast deze belangrijke gave is ze zeer professioneel en voel je haar jarenlange ervaring meteen.
De PMU is zéér goed geplaatst. Ik kan haar behandeling zeker aanraden.
Nathalie J uit Boom


Bedankt rachel voor het uiterst fijn en perfect plaatsen van mijn permanete make up aan alle 2 de oogleden. Al de mooi positieve opmerkingen die ik al gekregen heb en ook jaloerse reacties maken dat het zowel voor mezelf als voor anderen heel goed en mooi geplaatst is
Raeymaekers uit Boechout


Na een grondige vergelijking op verschillende internetsites kwam ik bij Rachel terecht. Een prachtige, lieve dame die je vanaf het eerste moment gerust stelt. Je krijgt een zéér volledige en duidelijke uitleg zodat je precies weet wat er gaat gebeuren, wat je eventueel kan voelen, en hoe de naverzorging moet gebeuren. Het aanbrengen van de PMU (eyeliner boven+onder) is vrijwel pijnloos, en het resultaat is gewoonweg prachtig !!! Ik ben een uiterst tevreden klant en ga zeker reklame maken.
Lieve Rachel, bedankt voor alles.
Provo Rita uit Zwijndrecht


Beste Rachel,
Na lang twijfelen en zoeken kwam ik uiteindelijk op jou website terecht. Ik maakte een afspraak in jou praktijk voor het plaatsen van PMU, eyeliner boven. Via deze weg wil ik jou laten weten dat ik enorm tevreden ben over het eindresultaat: erg natuurlijk, ik krijg vele positieve reacties! Ik kan de vele positieve ervaringen van klanten in jou gastenboek alleen maar beamen. Mij zie je zeker terug!
Kelly V uit Bonheiden


Beste Rachel,
Bedankt voor uw prachtig werk! Na mijn slechte ervaring met de permanente make-up via Groupon ben ik supergelukkig dat ik New Creation gevonden heb. Alles is heel mooi bijgewerkt en je zit geen sporen meer van imperfectie. Bovendien heb ik nu kunnen vergelijken: bij Rachel verloopt deze procedure veel minder pijnlijk. Echt de moeite! En nog eens bedankt!!!
Katja Zelinskaia uit Aartselaar


Lieve Rachel,
Via deze weg wilde ik je nog even laten weten dat je prachtig werk hebt geleverd !!
Eyeliner onder en boven bij je laten doen , krijg alleen maar positieve reacties en vind het zelf ook echt supermooi .. Je bent een lieve professionele vrouw , die tegelijkertijd ook psychisch weet hoe ze met mensen moet omgaan.. Ik kom zeker nog bij je terug , tot binnenkort :-) ...
Angela Rombouts uit Boechout


Ik heb lang getwijfeld om een definitieve ontharing (Braziliaanse bikinilijn) te laten doen maar heb er echt nog geen moment spijt van gehad! Al na drie behandelingen was het merendeel van mijn haar weg en was het resultaat geweldig. De behandelingen zelf vallen bovendien goed mee! Het is een echte aanrader x
Annelies L uit Kontich


Vele jaren geleden heb ik voor de eerste keer permanente oogmake-up laten zetten, met veel pijn en op 7 jaar tijd reeds 3 keer moeten laten herdoen (bijwerken niet meegerekend). Door omstandigheden moest ik een nieuw adres zoeken en via internet ben ik bij New creation terecht gekomen. WAT EEN VERSCHIL !!
Van bij ons eerste telefonisch gesprek kreeg ik het gevoel dat het goed zat! Mijn angst voor w??r die pijn bleek inderdaad ongegrond. Ik werd volledig begeleid en elke stap werd uitgelegd. Top-professionalisme, hygi ëne, vriendelijkheid, geduld, het was er allemaal.
U hebt er met mij een zeer dankbare en uiterst tevreden klant bij. Tot de volgende keer en nog eens bedankt.
Hilde De backer uit Edegem


Hey rachel,
Graag wil ik je bedanken voor het mooie resultaat van mijn eyeliner. Na de eerste behandeling was ik reeds blij maar ik vond dat er nog iets "ontbrak". De tweede behandeling maakte het plaatje compleet. Ik voel mij super goed met mijn nieuwe "look". Jij bent een zeer aangenaam persoon die niet alleen prachtig werk levert maar ook leuk bent in de omgang. Ik zal jou zeker aanbevelen. Je gaf me ook zeer nuttige tips voor de wenkbrauwen... niet voor permanente make up maar op te lossen met een potlood.. .. ik ben dat potlood reeds zaterdag gaan halen nadat ik van bij jou kwam...Nu m'n lippen nog :) :)
lieve groetjes en tot bij de epilatie :)
ciao
Marina verbeeck uit Antwerpen


Aan alle mensen die een permanente make up willen laten uitvoeren: twijfel niet verder en kom naar Rachel!
Ik ben na een mislukte eyeliner op zoek gegaan op internet en kwam zo op haar site terecht, heb alle goed referenties gelezen en echt, geen enkele lovende reactie is overdreven! Het is ongelooflijk hoe ze je volledig op je gemak laat voelen zodat je echt helemaal ontspannen de behandeling ondergaat zonder echte pijn te voelen en dit na een eerste zeer pijnlijke ervaring bij iemand anders. Ook resultaat is Top!! Kortom: Super!
De Vylder Liesbeth uit Brasschaat


Ik heb enkele jaren geleden permanente makeup aan mijn ogen laten aanbrengen bij een ander instituut, maar ik durfde niet teruggaan omdat ik teveel pijn heb geleden en niet zo tevreden was over het resultaat.
Ik ben uiteindelijk bij New Creation terechtgekomen , ik was aangenaam verrast door het vriendelijke onthaal van Rachel. Zij heeft mij verteld dat het geen pijn zou doen "wat ik op het moment niet wou geloven" maar heeft mij eerlijke advies gegeven wat ik enorm appreciër. Uiteindelijk ging ik op de behandeltafel liggen en effectief, in tegenstelling met mijn vorig ervaring heb ik helemaal geen pijn en opgezwollen ogen gehad. Ook de behandeling werd bij Rachel tot in de puntjes en hygi?nisch uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, heb veel positieve reacties gekregen van vrienden en collegas.
Nogmaals bedankt, je hebt mij mijn onnodige angst laten overwinnen, ik kom binnen enkele jaren zeker terug.
Emily Simons uit Hasselt


Ben een beetje met angst begonnen voor definitieve ontharing brazilaanse bikinilijn. Wel het is beter gegaan dan ik had kunnen hopen. Vandaag men 2de maal en is reuze meegevallen. Bedankt.
Rachel, je bent een echt schatje hoe je omgaat met je klanten je weet echt hoe je de klant moet begeleiden en raad geven , bij deze raad ik je iedereen aan en voor mij geen aankoop in de winkel van die machines want bij jou is het veilig en betrouwbaar en dat weten de mensen soms niet, heb er echt geen spijt van dat ik jou heb ontdekt .Proficiat !!! Nicole,.... een tevreden klant
Nicole VM uit Hoboken


Onlangs permanente make-up (eyeliner boven- en onderaan) laten aanbrengen. Mijn blik op de wereld is er alleen maar mooier op geworden ;-)
Bij Rachel ben je niet alleen in vakkundige handen; ze is ook een mooi persoon, zowel van binnen als van buiten. Een aanrader over de ganse lijn !
Peeters Chantal uit Mortsel
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende