Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [2]Na lang aarzelen ( ben 67 jaar ) heb ik op 29 april permanente make-up laten aanbrengen aan mijn wenkbrauwen .Tijdens het intake gesprek legde Rachel alles goed uit over wat er ging gebeuren en ook over de nazorg die ikzelf goed moest opvolgen . Ik heb geen pijn gevoeld . Na 12 dagen waren de korstjes weg . Op 26 mei ben ik terug geweest om mijn wenkbrauwen nog beetje bij te werken en permanente eyeliner te laten aanbrengen aan mijn bovenste oogleden . dat deed wel een beetje pijn maar was goed te verdragen . Mijn ogen zijn 3 dagen opgezwollen geweest en na 5 dagen had ik veel jeuk maar te Terramycine-zalf heeft goed zijn werk gedaan . Na 10 dagen waren de kostjes weg en alles is perfect , ik moet niet terug om iets bij te werken . Ik ben heel tevreden ( en mijn man ook ) , ik moet geen ( uren ) meer voor de spiegel staan met mijn wenkbrauwpotlood ...Rachel is een super vriendelijke dame die haar stiel perfect kent , iemand waar je je direct op je gemak voelt . Bedankt Rachel . Lieve groeten , Mariette
De Coster Mariette uit KampenhoutPermanente make-up was al jaren een wens, maar ervaringen van vrouwen uit mijn omgeving hielden mij tegen. Het aanbrengen van de wenkbrauwen zou nog te doen zijn maar als het om de yliners boven en onder ging dan was het antwoord altijd dit doe ik nooit meer!!!! Maar met het klimmen van de jaren gaan de ogen achteruit en ook ik moet hier aan geloven met het gevolg dat het aan brengen van mijn wenkbrauwen en yliners steeds langer ging duren en er ook niet meer perfect uitzagen. Ijdelheid is mij toch wel een beetje eigen en heb daarom het besluit genomen om toch de stoute schoenen maar aan te trekken en heb verschillende instituten gebeld voor informatie. Het is toch wel belangrijk om goed geinformeerd te zijn voor iets wat jaren je aangezicht gaat bepalen. Ook jou gebeld en het mag gezegd worden je kwam heel prettig en professioneel over, waar anderen zeer kort van stof waren nam jij de tijd om het een en ander uit te leggen en gaf ook goede tips wat te doen voor de behandeling zou beginnen. Je had gelijk mijn vertrouwen en ik moet zeggen het is niet beschaamd. Vorige week ben ik bij je geweest voor de wenkbrauwen want voor de yliners was ik nog te benauwd. Ik ben bij je binnen gekomen met bibbers in mijn hele lijf en was erg gespannen maar die waren heel gauw verdwenen en ik heb de hele procedure van tekenen tot het permanent aanbrengen als plezierig ervaren en echt geen pijn gevoeld. Toen ik in de spiegel mocht kijken was het al gelijk Yes dit is mooi enne ik wil nu ook wel de yliners boven en onder. We zijn nu een week later en ben nu ook voorzien van prachtige lijnen rond mijn ogen.Jammer dat ik het niet gelijk heb laten doen met mijn wenkbrauwen maar beter later dan nooit. Ook het aanbrengen hiervan is mij niet tegen gevallen het viel 100 procent mee en echt pijn heeft het niet gedaan eerder een beetje irritant. Na afloop heb je een uurtje of 2 een schrijnend gevoel maar dat is dan ook echt alles. Ik zou tegen een ieder willen zeggen die overwegen een permanente make-up te laten aan brengen neem contact op met Rachel want je bent echt een kei in je vak!!!! Voor het moment ben ik voorzien van het geen ik graag wilde en dat is best wel jammer want ik vond het ook nog eens erg gezellig bij je.
Ine van Dullemen uit Goes


Na lang twijfelen heb ik in mei permanente eyeliner boven en onder laten zetten.
Met wat zoekwerk op internet en dankzij dit forum met alleen maar positieve reacties heb ik voor New Creation gekozen.
Vriendelijke ontvangst en professioneel uitgevoerd door Rachel.
Het resultaat is SUPER !!
Dank je wel om mij "een goed gevoel" elke dag opnieuw te geven.
Liliane uit WaasmunsterEcht bedankt voor het mooie en professionele werk! Mijn ogen zijn zoveel sprekender geworden,mijn blik zoveel opener. Ik ben niet alleen zeer tevreden over het resultaat doch ook over het verloop van de behandeling.Alles verliep in een heel ontspannen sfeer.Ook wat de hygiëne en steriliteit betreft gebeurde alles perfect, wat ik als arts erg op prijs stel.
Valerie uit Lokeren


Ik heb enkele jaren geleden permanente makeup aan mijn ogen laten aanbrengen bij een ander instituut, maar ik durfde niet teruggaan omdat ik teveel pijn heb geleden en niet zo tevreden was over het resultaat.
Ik ben uiteindelijk bij New Creation terechtgekomen , ik was aangenaam verrast door het vriendelijke onthaal van Rachel. Zij heeft mij verteld dat het geen pijn zou doen "wat ik op het moment niet wou geloven" maar heeft mij eerlijke advies gegeven wat ik enorm appreciër. Uiteindelijk ging ik op de behandeltafel liggen en effectief, in tegenstelling met mijn vorig ervaring heb ik helemaal geen pijn en opgezwollen ogen gehad. Ook de behandeling werd bij Rachel tot in de puntjes en hygiënisch uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, heb veel positieve reacties gekregen van vrienden en collegas.
Nogmaals bedankt, je hebt mij mijn onnodige angst laten overwinnen, ik kom binnen enkele jaren zeker terug.
Emily Simons uit Hasselt


Ik liet bij Rachel permanente eyeliner zetten (lijntje boven en onder). Het is perfect gedaan! Mijn ogen komen nu zoveel mooier uit, mede dankzij de tips en ervaring van Rachel. Rachel neemt enorm de tijd voor haar klanten , wat nodig was voor een twijfelaar zoals ik. Ze is heel perfectionistisch in haar werk, wat uiteindelijk het enorm mooie resultaat geeft. Rachel is een zeer lieve dame waar je u zeker op u gemak bij voelt.

Rachel, enorm bedankt, het is zo mooi gedaan!!! Het is volledig hoe ik het wou!!
Jessica Verelst uit Blaasveld


Ik heb PMU laten zetten, eerst de wenkbrouwen en onlangs de eyeliner boven onder. Ik heb eerst een consultatie bij Rachel gehad, zo had ik een idee van hoe het ging worden.
Eerlijk gezegd zij doet dit zo goed, ze neemt de nodige tijd, zodat we beide tevreden zijn over het resultaat. Ik ben SUPER tevreden met mijn nieuwe "ik", ik heb lang getwijfeld of ik dit ooit zo doen. Maar nu ben ik zo blij dat ik het gedaan heb, Je volgt de goede raad van Rachel ook over de na-verzorging en je vergeet het beetje pijn, ook daar is zij zo professioneel in, ze zorgt dat je rustig en ontspannen bent. Ik kan het iedereen aanraden.
Rachel ik ben blij dat ik jou leren kennen heb en dat het resultaat zo prachtig is, ik ben een tevreden klant !
Lieve groeten, Marina
Lallemand Marina uit Wilrijk


RACHEL IS THE BEST!!!
PMU of ONTHARING, beide worden uiterst professioneel verzorgd en zijn zeker NIET pijnlijk!!! Pure quality!!!
Thanksssss :)
Sylvie Aelvoet uit Lokeren


Ik ben zeer tevreden over de behandeling die Rachel heeft gedaan voor mijn PMU. De behandeling is pijnloos verlopen, enkel eyeliner boven was iets gevoeliger maar volledig verdraagbaar!
Wie PMU wil laten zetten en schrik heeft voor de pijn, is het echt een aanrader om het hier te laten doen! Rachel stelt je zo gerust dat je niet eens door hebt dat ze al de make up aan het plaatsen is!
Het resultaat is gewoon fantastisch! :-)
Daphné uit Brussel


Nadat ik eerst via GROUPON een permanente makeup lijntje boven de ogen liet aanbrengen was ik absoluut niet tevreden van het resultaat en van de manier van werken van die dame, op 15 minuten binnen en buiten, geen deftige uitleg over wat ze juist gaat doen, geen voortekening van het lijntje waardoor ik ook niet wist wat te verwachten, redelijk pijnlijk en een week rode opgezwollen ogen. Na wat zoekwerk op internet ben ik op jouw site terechtgekomen en 4 dagen later zat ik bij u in de stoel. Dit was voor mij een zeer aangename ervaring, jij neemt er echt de tijd voor, bespreekt heel goed met de klant wat zij wil, begeleid de klant, tekent eerst met kajal tot zowel de klant als jijzelf tevreden bent. Ook tijdens de behandeling bleef je mij gerust stellen. Pas als jij tevreden was van het resultaat mocht ik gaan kijken, en ik was echt super tevreden. Na twee dagen was de zwelling boven mijn ogen al weg. Waar ik mij bij die dame via GROUPON een proefkonijn voelde, voelde ik mij bij jou een prinses die op haar wenken bediend moet worden!!!
Thanks
Gijbels Shanna uit Kemzeke


Mijn mama, tante en ik hebben permanente make-up laten zetten , eyeliner boven en onder.
Wij zijn SUPERBLIJ met onze permanente make-up!!!
Daarom willen wij RACHEL bedanken voor haar goede werk!!!
Het is super gedaan en willen iedereen aanraden om bij NEW CREATION Wilrijk te gaan als ze Permanente make-up willen laten zetten!!!
Rachel stelt jou gerust en is een zéér vriendelijke dame!!!
Vermant lindsay uit Niel


Nooit gedacht dat ik ooit permanente make up zou laten plaatsen...
Aangezien ik mijn lenzen de laatste tijd niet zo goed meer verdroeg, had ik besloten om een Lasik laserbehandeling aan mijn ogen te ondergaan in de oogkliniek.Toen mocht ik een hele maand geen make up meer aanbrengen, en dat juist tijdens de kerst en nieuwjaarsperiode, dat zag ik niet echt zitten. Daarom ging ik 2,5 weken voor de laserbehandeling nog vlug vlug op zoek naar een adres waar ik terecht kon voor permanente eyeliner onder en boven. Ik wou me echter niet zomaar bij de eerste de beste laten behandelen, maar toen ik op de website van Rachel, New Creation terecht kwam, wist ik dat dit de plaats zou zijn... in haar had ik vertrouwen! Gelukkig kon ze nog net tijd vrijmaken voor me. Nu ben ik echt heel blij dat ik die stap gezet heb en ook heel tevreden met het resultaat. Ik wou het heel fijn en subtiel, en dat is het ook geworden doordat de eyeliner zo mooi tussen de wimpers geplaatst is. Voor de nabehandeling had ik, moet ik toegeven, wel een beetje schrik aangezien die een maand na de Lasik oogoperatie was. Maar ook dat was goed verlopen. Enkel het onderste lijntje diende nog wat bijgewerkt te worden.
Dank u Rachel voor je professionalisme!
Kristine uit Herentals


Zoals vele klanten ben ik zeer tevreden over je werk je hebt heel mooi werk geleverd.zowel mijn ogen boven en onder eyliner en mijn wenkbrauwen met 3D effect.zijn dan ook heeeeeeeel mooi gedaan.ik heb al veel positieve reacties gekregen van de mensen.voor de mensen die nog zouden twijfelen zeker niet doen.bij Rachel ben je in goede handen ze steld je zeer op je gemak zodat je er zeer ontspannen bij ligt.zeker niet bang zijn voor de pijn.deze is bijna volledig pijnloos door de goede behandeling.
nog eens een dikke merci aan Rachel
vele groetjes
Nancy Penny uit Ertvelde
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende