Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.


Lees ervaringen van onze klanten [9]We wilden even reageren,door je te bedanken,het resultaat is prachtig,en de ritjes op de snelweg waard....Brrrrrrr
Waar de toekomst je ook mag brengen,je zal het altijd met even veel schittering en verve doen als alles waar je je zinnen opzet. Bedankt!!!!!!!
Patsy en Monique uit WetterenIk heb het hele gastenboek met ervaringen gelezen en zodoende met hoge verwachtingen een afspraak gemaakt voor een permanente eyeliner bij New Creation. En ik kan alleen maar alle lovende woorden beamen. Niks dan lof. En heel tevreden van het voorlopige resultaat. Binnen een paar weken ga ik op controle. En ik kijk er naar uit om Rachel en Toby weer te zien.
Boons Karline uit TemseIk heb mijn wenkbrauwen laten doen en heb super mooi resultaat.
Echte aanrader, vriendelijk, professioneel, proper gewoon fantastisch!!!!
Ben heel tevreden!!!
Top madam, bedankt Rachel
Joanna Nowak uit EdegemIk heb mijn ogen laten doen zowel onder als boven en moet toegeven dat ik totaal niets van pijn heb ondervonden want ik heb vroeger het elders ook laten doen en dan had ik veel pijn dus als je het van plan bent moet je geen seconde twijfelen en een afspraak maken met Rachel . het is de moeite om even te wachten want deze dame heeft zoveel ervaring en je word hier echt behandeld als een prinses;

Van vosselen jennifer uit Puurs


Heb bij Rachel permanente make-up van de oogleden laten zetten op in augustus.
Het is eventjes lastig, maar ik ben oh zo tevreden.
De dame gaat heel professioneel te werk, en begeleidt je bij elke stap.Vooraf worden de mogelijkheden besproken en uitgetekend, maar vertrouw op haar, en het resultaat is subliem.
Ik heb bijna geen zwelling en korstjes gehad.
Van één zaak heb ik spijt : ik had het al veel langer moeten laten doen.
Rachel, doe zo voort, je bent een kei in je vak.
Liliane D'Hauwers uit Merelbeke


Enige tijd geleden besloot ik om permanente make-up te laten plaatsen en kwam via internet terecht bij new creation. Ik wou het zo natuurlijk mogelijk en heb het ook gekregen. Pijnlijk kan ik het niet noemen eerder een vervelend gevoel maar kreeg een prima begeleiding tijdens de behandeling. Nu ben ik bezig met permanente ontharing ook hiervan ben ik zeer tevreden. Na amper 3 behandelingen heb ik al een prima resultaat (ben wel donker harig) ook hier geen pijn ondervonden en weer prima begeleiding. In mijn geval is new creation zeker aan te bevelen.
Wyseur Chantal uit Deurne


Ik ben intussen de trotse bezitter van een perfect geplaatste PMU door Rachel.
De ontvangst was hartelijk en het advies en de uitleg professioneel.
Het feit dat Rachel afwisselend met je 2 ogen tegelijk werkt zorgt ervoor dat je er zo goed als niks van voelt.
Rachel levert prachtig werk, een echte aanrader !
Natascha Jongeneelen uit Wommelgem


Ik ben Juliette, en ben volledig blind. Ik heb een permanente make-up laten aanbrengen op de ogen en wenkbrauwen. Ik voel er mij nu uitstekend mee, en krijg veel complimenten, waardoor ik mij nu helemaal terug vrouw voel. Ik ijver er steeds voorom als persoon met een zware handicap verzorgd en netjes uit te zien.
Rachel heeft deze uitdaging durven aangaan, ondanks mijn twee oogprothesen die ik draag, heeft zij mij van het eerste moment gerust gesteld, en ik vind dat ze dit prima afgeleverd heeft.
Achteraf gezien heb ik spijt dat ik zolang heb gewacht, maar op mijn 57 ben ik blij dat ik het heb laten aanbrengen, en ik ben van plan indien het na een tijd nodig mocht zijn dit alles te laten bijwerken, ik ben een tevreden mens, nogmaals bedankt Rachel.
Juliette De Beule uit Hoboken


Ik ben bij Rachel geweest voor PMU op de wenkbrauwen. Het ziet er heel mooi uit en is perfect gedaan. De vorm is aangepast aan mijn gezichtsvorm en mijn blik lijkt opener. Ik ben hier alvast heel blij mee.
Rachel zelf is een heel aangename vrouw die haar job met heel veel zorg doet. Ik heb een volledige en duidelijke uitleg gekregen vooraf. Ook tijdens het plaatsen legt Rachel uit wat er gaat gebeuren. Ze stel je op je gemak. Qua pijn viel het ook allemaal goed mee. Niks om schrik voor te hebben.
Een aanrader, zeker weten.
Mireille Delrue uit Everberg


Bij het zoeken op het internet naar voorbeeldjes voor een enkeltattoo ben ik op de site van New Creation terecht gekomen. De website sprak me onmiddelijk aan, zowel de layout als de duidelijke uitleg die bij elk item gegeven werd. Ik heb meteen mijn stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.
Rachel stelde me onmiddelijk gerust en gaf een goede uitleg over het verloop van de behandeling. Het resultaat was prachtig en helemaal zoals ik het wilde.
Later heb ik bij haar een afspraak gemaakt om mijn bikinilijn definitief te laten ontharen. Opnieuw stelde Rachel me helemaal op mijn gemak en lag ik geheel ontspannen op de behandeltafel. Het was af en toe wel even op de tanden bijten, maar al bij al viel het wel mee. Nu ik het resultaat zie, ben ik meer dan tevreden! Met vijf keer was ik ervan af.
Als laatste heb ik permanente make-up laten plaatsen. Een eyeliner boven en onder en ook mijn wenkbrauwen laten bijwerken omdat ik ze niet helemaal juist epileerde.
Buiten de eerste prikjes heb ik er echt niet veel van gevoeld. Mijn eyeliner heeft Rachel nog wat moeten bijwerken, maar mijn wenkbrauwen waren van de eerste keer goed. Ik ben zo blij dat ik het laten doen heb.
Rachel stelt je echt op je gemak. Ze gaat echt héél professioneel te werk en legt alles wat ze doet heel goed uit. Ook de nabehandeling en hygië ne zijn voor haar heel belangrijk.
Aan iedereen die nog moest twijfelen, zou ik willen zeggen: Ga ervoor! Een betere specialiste dan Rachel ga je volgens mij niet vinden!
Bedankt Rachel! Je bent top! Je ziet me zeker nog eens terug!
Maria Bruyninckx uit Stabroek


Na lang wikken en wegen, een fijne eyeliner laten ztten deer Rachel. Als ik het op voorhand had geweten dat het resultaat zo schitterend ging zijn, had ik het al veel eerder laten doen. Mijn wens was dat ik er toch nog heel naturel bleef uitzien en heb dit dan ook aan Rachel verteld. Zij luistert echt zeer aandachtig naar al je wensen en zet dit schittererd om naar de praktijk toe!
Duizend maal dank!
Caroline Van de Wouwer uit Boom


Op 28/11 ging ik terug bij Rachel voor de tweede behandeling van mijn eyeliner onder en boven. Eigenlijk was het de eerste keer al zo goed gezet, dat er niet veel retouches moesten gebeuren. Enkel onderaan een stukje waar de inkt minder fel was, doordat de korstjes er te vroeg afgingen door droogte. Dit heeft ze perfect aangepast en nu ziet het er echt schitterend uit. Overal krijg ik complimentjes. Zalig om op te staan en er mooi uit te zien!
Na de tweede behandeling had ik niet zoveel last van korstjes en zwelling als de eeste keer. De tweede keer heeft ze maar een millimeter bovenaan moeten tattooëren (Rachel is een perfectioniste, dus elk detail dat niet goed is naar haar zin, vermeldt ze ook)
Dus als conclusie kan ik zeggen dat ik een hele goede ervaring heb gehad bij New Creation(Rachel) en dat ik iedereen die interesse heeft aanraad om een consultatiegesprek met haar te hebben. Je zal onmiddellijk gerustgesteld zijn en een afspraak voor je behandeling plannen.
Rachel, van harte bedankt en tot over een paar jaar!
Melissa Gillisjans uit Grimbergen
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende