Permanente Make up en Definitieve ontharingen


Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [4]Na het lezen van verschillende sites kwam ik intuïtief bij New Creation terecht.
Wat een juiste keuze!!!
Rachel is een geduldige doch gedreven, naar perfectie strevende dame.
Een optimale voorbereiding, begeleiding en nazorg zijn verzekerd!
Een toffe madam.
Een zéér tevreden klant.
Streitz Frieda uit KapellenNa twee minder leuke ervaringen met permanente make-up van mijn wenkbrauwen ben ik bij Rachel terecht gekomen.
Ik had na de eerste kennismaking onmiddellijk een fijn gevoel van hé, hier zit ik goed!
Vroeger kon ik alleen maar dromen van mooie wenkbrauwen, en via de haartjestechniek heb ik er nu echt mooie!!!
Ik heb ondertussen ook een eyeliner aan het bovenste ooglid laten aanbrengen, ook hier weer niets dan lof!
Mijn vriendinnen en kenissen uiten spontaan complimentjes, zelfs de leerlingen van de klas was de verandering opgevallen!
Wat ben ik super gelukkig dat die twee lijntjes van vroeger verdwenen zijn!!
Lieve Rachel, bedankt om me zo een fijn , gelukkig gevoel te bezorgen!!! Je bent echt DE SUPER SPECIALISTE in je vak!!!
Mar10 De Ly uit Hemiksem


Ik liet mijn permanente make- up door rachel zetten,( lijntje bovenste onderste en bovenste ooglid), een half jaar later nu ongeveer, en nog steeds supertevreden over het resultaat.
Rachel zelf is een zeer toffe enthousiaste dame die je zo door de behandeling loodst . Iedereen vind het resultaat prachtig!
Daarom ook een welverdiende comment hier in haar gastenboek, echt wel verdiend!
Isabel van hautekerke uit Bazel


dankuwel rachel mijn ogen zijn gewoon perfect gedaan ik ben echt blij dat ik op u site uitkwam en de reacties heb gelezen dat heeft mij zeker gemaakt en pijn da valt zeer goed mee!! ik kan dit iedereen aanraden.
rachel je bent een prof!!!!!
Wielandt jolien uit Sint-Niklaas


Ben bij New Creation geweest voor eye liner na een niet zo goede ervaring ( o.a.heel pijnlijk) een jaar geleden. Nu ik weet hoe Rachel werkt, kan ik alleen maar zeggen : "allen daarheen". Rachel werkt heel precies, is supervriendelijk, legt alles tot in de puntjes uit en maakt je op haar manier rustig, zodat je het beetje vervelende gevoel dat je ervaard geen enkel probleem vind ! Ik ga zelfs met plezier binnen een maand terug voor men wenkbrauwen !
Claes Janine uit Hoboken


Na een paar omdwalingen met minder mooie resultaten ben ik bij Rachel terecht gekomen voor een PMU aan de ogen (eyeliner).
Wat een verademing om te merken dat het ook anders kan; anders in betere zin dan wel.
Rachel is een professionele en aangename dame met oog voor detail; ze weet je ook perfect op je gemak te stellen gedurende de behandeling.
Aan iedereen die misschien nog twijfelt zou ik zeggen : gewoon doen!
Je bent hier in goede handen :)
Veronique uit Sint-Niklaas


Hoi hoi Rachel,
Ik zou nog een krabbeltje in uw gastenboekje plaatsen heb daar helaas niet eerder de tijd voor gehad. Voor de carnaval-vakantie heb ik mijn wenkbrauwen na haast 6 jaar weer bij u laten werken werken, had dit veel eerder willen doen maar vanwege mijn drukke schema ging het helaas niet eerder. En wederom ben ik daar zo happy mee. Heb nu alweer super veel complimenten gekregen. Maar voor mezelf ben er helemaal tevreden over. Uw werkwijze, Uw netheid, Uw vriendelijkheid en idd het is wederom pijnloos plus de tijd die ik nu over hou om geen wenkbrauwen uit te tekenen, heerlijk kan daar weer andere dingetjes voor doen :-)
Gemake-upt mijn bedjes uitkomen, Gemake-upt onder de douche ideaal!! Wil niets anders meer, zodra de pigment ietsje vervagen is (duurt wel een paar jaartjes) dan maak ik direct weer een afspraakje bij u. You are my number one!!! Ontzettend bedankt uw vaste ontzettende tevreden klant Sabrina uit Nederland.
Thanks!!!!
Sabrina uit Nederland


In 2006 was mijn eyeliner bij Rachel gedaan.. Ik was heel tevreden met het resultaat; Daarna kreeg ik een bon van mijn schoondochter als geschenk bij iemand anders. Lelijk en wat een pijn !!!! Onlangs ben ik terug bij Rachel gegaan en ben zeer tevreden. Heel vriendelijk en zacht.
Nu zijn mijn wenbrauwen ook gedaan wat een mooi resultaat. NOOIT meer ergens anders. Dank U Rachel;
Vanden Borre Roberte uit Grimbergen


ik heb reeds mijn eyeliner laten doen bij rachel, en ik ben echt super tevreden. Mss binnenkort ook wenkbrauwen:) Zal wel even prachtig gedaan worden. een zeer tevreden(vaste) klant
Laurence Guylinck uit Elewijt


Wederom een hartelijk en warm onthaal, van een zeer enthousiaste en levenslustige Rachel! :) De plaatsing van de permanente make up gebeurt op een professionele manier, en zodanig spontaan en vakkundig dat het werkelijk als een bijkomstigheid ervaren wordt. Ik ben in alle opzichten zeer tevreden, en zal er niet over twijfelen om nog terug te komen voor eventueel andere behandelingen. De te overbruggen afstand is het absoluut waard! Rachel is een ruimhartige persoonlijkheid met een rugzak vol wijsheid en levenservaring die ze met plezier deelt met haar klanten. Respect voor zoveel talent en vaardigheid.
Dankje, Rachel!
Karo S uit Kalmthout


Ik heb een paar weken geleden bij Rachel een PMU aan mijn wenkbrauwen laten plaatsen, het resultaat is gewoon fantastisch mooi !!!!!! Ik was ervoor reeds 3 keer in 6 jaar tijd voor een PMU bij iemand anders geweest maar het resultaat van Rachel haar werk is gewoonweg niet te vergelijken, Zo mooi geplaatst , symmetrisch, de perfecte kleur en vorm,... Rachel, ik heb spijt dat ik je niet vroeger heb ontdekt.
Saskia Claes uit Kapellen
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende