Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [6]Ben via internet bij jou geraakt en ben uiterst tevreden met het resultaat!
Ik heb op mijn bovenste oogleden een dubbele eyeliner laten zetten en de onderste een enkele.
Mijn wenkbrouwen heb ik ook laten doen met eveneens een supermooi resultaat!
Ben zeer tevreden met mijn permanente make-up en heb spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Nu nog even sparen voor mijn lippen...
Bovendien ben je een heel lieve en charmante vrouw die een goed oog heeft voor alles.
Van harte bedankt Rachel en tot binnenkort voor mijn lippen!!!
Annemie Van Haver uit BerchemBeste Rachel,
Al heel lang wilde ik een permanente make-up (eyeliner: boven en onder) maar ik bleef aarzelen.
Mijn man wilde me het als verjaardagsgeschenk geven dus werd de eerste stap gezet. Zo kwam ik op je site terecht en belde ik je op voor een afspraak. Je stelde me onmiddellijk gerust.
Ik ben heel tevreden met het resultaat ( vooral na de tweede keer) toen je het onderste lijntje nog wat bijwerkte. Dat had ik al veel eerder moeten doen!!!!
Ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen. Mondelinge reclame is tenslotte de beste reclame!
Groetjes
Van den Bosch Machteld uit Lint


Via internet ben ik bij New Creations terechtgekomen.
Een aarzelende eerste afspraak en , gerustgesteld door Rachel, direct PMU eye-liner laten aanbrengen.
Enkele maanden later ook lipliner laten zetten.
Ik ben uiterst tevreden en gelukkig met het resultaat.
De lovende woorden in het gastenboek zijn zeer terecht.
Ik kom zeker nog langs .
Een absolute aanrader!
Schoeters Myriam uit Nederland, Asten


Ik ben uiterst tevreden met het resultaat en het werd heel professioneel gedaan. Je wordt er heel goed opgevangen en alles wordt heel duidelijk uitgelegd. De behandeling zelf durf ik als bijna pijnloos beschrijven. Rachel stelt je echt gerust! Ik ben superblij dat ik het heb laten doen en ik zou het direct terug laten doen. Echt heel hard bedankt voor het mooie resultaat!!!
Greet Van Dijck uit Nieuwenrode


Bedankt voor het mooie resultaat van mijn permanente make up aan mijn ogen. Je hebt mij heel goed begeleid!! Ook de gesprekken die we hebben gehad koester ik voor altijd. Geweldige vrouw!!
De Greef Peggy uit Kontich


Bedankt Rachel voor de prachtig aangebrachte permanente eyeliner. Het is heel nauwkeurig en fijn gedaan zoals ik gevraagd had. Ook de pijn viel goed mee dus ik kan het iedereen aanbevelen!
Patsy D'hoogh uit Antwerpen


Lieve Rachel,
duizendmaal dank voor je prachtige werk van vandaag maar vooral voor je psychologische begeleiding zodat ik nu weer een paar jaartjes stralend door het leven kan ! (PMU ogen)
Je bent een fantastische dame zowel op professioneel als op menselijk vlak. Je eindeloze geduld, zachtaardigheid en perfectionisme sieren jou enorm.
Deze prachtvrouw verdient ...voor wie nog zou twijfelen het volste vertrouwen van iedereen!
Fijne feestdagen voor jou en al wie je liefhebt.
Tot binnenkort misschien voor de wenkbrauwen ?
Nog een dikke bedankknuffel,
Meeus Anita uit Willebroek


Graag wil ik je bedanken Rachel voor het mooie resultaat van mijn eyeliner.Jij bent een zeer aangenaam persoon die niet alleen prachtig werk verricht maar ook met mensen kan omgaan. Ik zal onze babbel en jouw steun niet snel vergeten! Aan alle mensen die nog twijfelen zal ik jou zeker aanbevelen.
Bolsens Tiny uit Schelle


Na een valse start elders met slechte ervaring ging ik nogal vrij nerveus naar de "D-day" (ookal was de intake heel goed verlopen en had ik er alle vertrouwen in). Achteraf bekeken was dit helemaal niet nodig (zo nerveus zijn). Ik werd vanaf de eerste minuut volkomen op men gemak gesteld. Ook door de hele behandeling door werd ik begeleid wanneer ik de spanning voelde opkomen. Alleen maar lof en goed woorden, echt waar... Bedankt, iedereen vindt het heel mooi en natuurlijk gedaan.
Inge Beullens uit Antwerpen
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende