Permanente Make up en Definitieve ontharingen


Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.

Lees ervaringen van onze klanten [11]Ben zeer tevreden met het ontharen van mijn stringlijn en oksels. Mijn huid is nu zacht en glad. Ik heb voordien een ander adres geprobeerd dat 2 keer zo duur was en minder effectief! En vergeleken met andere instituten is dit echt een betrouwbaar en betaalbaar adres. Ik kan het iedereen aan raden.
Babette Van Moerbeke uit Leuvendit mag verder gezegd worden een dikke pluim voor rachel . ze doet haar werk prima . ik heb bij haar permanente make_up laten doen en ben honderd procent tevreden . en echt zo als gezegd geen pijn .
Van oprooy carina uit Turnhout


Eindelijk de knoop doorgehakt en permanente make up laten zetten door Rachel,vooraf heb ik een uitvoerige uitleg gekregen over het verloop van de volledige behandeling .Er wordt werkelijk niets over het hoofd gezien .Rachel werkt heel perfectionistisch en kent haar vak voor de volle 100%.
Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar.
Van pijn is bijna geen sprake ,hooguit wat geprikkel en de huid rond de ogen voelde nadien wat gepannen aan .
Ik ben een zeer tevreden mens en zal zeker reklame maken .
Denteneer Gaby uit Mechelen


Ik zou iedereen willen aanraden de permanente make-up hier te laten doen!!!! Vergeleken met Rachel, was de vorige schoonheidsspecialiste waarbij ik mijn 1ste PM liet doen een Grote Flop, vele tranen van pijn moest ik doorstaan. Bij Rachel één enkele traan uit één oog. Men voelt dat zij deskundige is. Zij voelt ook alles perfect aan, o.a.wanneer je ontspannen bent of niet. Zij heeft ook een goed oog voor de onvolkomendheden van het gelaat waarbij zij dan camoufleert. Telkens bekeek zij mij vanop een afstand zoals een kunstschilder dat doet. Bij haar moet Alles perfect zijn. Ik heb bij haar mijn wenkbrauwen en oogleden laten doen, volgende maal laat ik mijn mond doen. Ik ben zéér tevreden!!!
Fiermans Monica uit Schoten


Ik heb definitieve ontharing bij New Creation laten uitvoeren. Ik durfde niet in bikini of badpak te vertonen, omdat ik zwaar behaard was aan de bikini zone. Ik had ook altijd last van ingegroeide haartjes en huidirritaties. Reeds na de eerste behandeling zijn er veel haren uitgevallen. Ik heb ondertussen de vierde behandeling gehad en 80% van de haartjes zijn nu reeds verdwenen, ik ben niet alleen zeer tevreden, mijn huid voelt lekker zacht aan en ik voel mij als het ware bevrijd. Ik vertrek binnenkort op vakantie , en ik kan haast niet wachten om zonder schaamte een leuke bikini aan te trekken. bedankt! Ik heb mijn zelfvertrouwen weer teruggevonden!
Melanie Aerts uit Turnhout


Doordat mijn zus haar oogleden heeft laten doen en dit er zo fantastisch uit zag heb ook ik de stoute schoenen aangetrokken en heb deze gisteren door Rachel aan laten brengen. Rachel werkt erg perfectionistisch en hygi?ne staat op de eerste plaats. Ze begeleidt je erg goed en je weet wanneer je wat pijn kan verwachten. Vanmorgen was het wel even schrikken, maar weet dus uit ervaring dat het allemaal goed komt. Dat je je ogen niet meer op hoeft te maken is wel een luxe en dat bevalt me nu al erg goed. Op naar de 2e afspraak.
Annemiek Schuurman uit Vianen


Ik heb eerst mijn wenkbrauw laten doen en was zo tevreden dat ik gelijk daarna een afspraak heeft gemaakt voor mijn oogleden. Ik heb geen spijt van gehad en is elke cent waard! Ik krijg altijd complimenten. Veel waren erg onder de indruk dat ze hebben gevraagd waar ik het heb laten doen. En van harte heb ik natuurlijk Rachel aanbevelen. Zij is erg deskundig, en erg perfectionist. Jij voelt gauw dat jij in goede handen bent en geen risico loopt dat iets zou misgaan. Ik heb alleen goede woorden voor Rachel.
Belinda de Graaf uit Zevenbergen


als ik iemand 1 adres wil aanraden dat is het wel bij jou. Ik ben zelf heel tevereden over mijn ogen. En heb nog geen min spijt dat ik het laten doen heb. Wat mij vooral opviel is dat je je tijd voor de mensen neemt wat zeer belangrijk is. En dat is op veel plaatsen niet het geval , daar draait het vooral om de centen en bij jou is het het resultaat dat telt en dat de mensen met een glimlach buiten gaan. Je doet je werk met liefde en plezier en dat straal je ook uit. Een dikke pluim.
Ester uit Balen


Bedankt Rachel voor het fantastische resultaat. Ik had nooit verwacht dat ontharing met lichtflits zo snel een zichtbaar resultaat zou geven. Eindelijk verlost van die vervelende ingroeiende haartjes op de benen.
Ingrid Claes uit Hemiksem


Ik was zooooo ontzettend nerveus en bang toen ik gisteren bij Rachel aankwam voor mijn permanente make-up (lijntje onder).
Overal waar ik had geïnformeerd over permanente make-up hoorde ik over de pijn, de zwellingen, "nooit meer", "zoveel afzien", enfin, ik vroeg me zelfs af wat me bezielde om er toch voor te gaan. Maar wat bleek? Mijn angsten waren TOTAAL ongegrond.
Bij New Creation is het plaatsen van permanente make-up gegarandeerd pijnloos, ik heb echt niets gevoeld. Het was uiteindelijk zelfs aangenaam.
Ik raad iedereen aan bij New Creation te gaan.
Rachel is een uiterst toffe dame, een perfectioniste die haar werk tot in de puntjes doet, hygiëne op en top en ze houdt haar woord: het doet absoluut, totaal, niks, geen pijn.
Doen!!
Isabelle Delhaye uit Mechelen


Graag zou ik je willen bedanken voor het prachtige resultaat en voor de zeer positieve ervaring. Het heeft lang geduurd om iemand te vinden aan wie ik mijn wenkbrauwen durfde toevertrouwen maar het is de tijd en moeite zeker waard geweest. Ze zijn gewoonweg perfect en dat dankzij jou... Dus nogmaals bedankt.
Ine Maessen uit Brussel


Vriendelijkheid, hygiëne, en het streven naar perfectie, op alle punten ben je een echte aanrader !! Mijn PMU is gewoonweg prachtig. Wat een geluk je gevonden te hebben via deze weg. Zeker tot ziens.
Bonami Ann uit Nevele


Een tijdje geleden werden mijn ogen - boven en onderkant door New Creations opgemaakt. Mijn ogen praten en stralen nu. Een ZEER professionele aanpak, uiterst hygiënisch en totaal pijnloos. Zeer rustgevend sfeer . Dit had ik zovele jaren eerder al moeten doen.
Ik ben ontzettend tevreden met het prachtige resultaat. Hartelijk dank ! Een aanrader voor iedereen ! Dominique
Dominique Sauvage uit Gent


Aan alle mensen met twijfels bij het plaatsen van permanente make-up... Dit is echt HET adres voor permanente make-up.Ik heb ook lang getwijfeld en ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Ik heb een eyeliner boven en onder laten zetten en ik ben heel tevreden. Rachel is echt professioneel en weet heel goed waar ze mee bezig is. Ik heb totaal geen pijn gehad (ondanks de vele dingen die je hoort) en ben zéér tevreden met het resultaat. Ik ga zeker terug. Zelfs mijn ma denkt eraan om ook een eyeliner te laten zetten...
Bedankt Rachel en je ziet me zeker nog terug, ik ben heel tevreden.
Charlyn Deprez uit Izegem (West-Vlaanderen)


Ik ben zo blij, ik ben zo blij, ik ben zo blij met mn eyeliner! Geen gezeur meer met mijn lenzen en s ochtends schrik ik niet meer zo erg als ik in de spiegel kijk. Rachel is professioneel, alles gebeurt 100% hygienisch en ze is ook nog eens erg aardig. Binnenkort weer naar Antwerpen, want ik heb mijn vriendinnen ook aangestoken!
Marianne uit Coevorden
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |