Veel klanten vinden het erg fijn in ons gastenboek te lezen hoe de ervaringen van anderen waren bij New Creation. We stellen het zeer op prijs wanneer u uw ervaring met ons deelt via het contactformulier. Na goedkeuring wordt uw bericht in onze gastenboek geplaatst.


Lees ervaringen van onze klanten [8]ik heb permanente make up de allereerste keer op mijn 18de laten zetten.
Bij dit meisje deed het telkens best wel pijn, en ging het altijd rap rap. Daarna ben ik bij een man terecht gekomen, wat een ramp daar ging het allemaal nog vele rapper, en hij was dan ook nog eens uitgeschoten. Al mijn vertrouwen was weg. Maar ik moest het natuurlijk om de zoveel tijd laten bijwerken. Ik heb dus op internet gezocht naar iemand die mij aansprak, en natuurlijk goede resultaten boekte.
Met een heel klein hartje kwam ik bij rachel aan, ze is zo een lieve dame, vrij snel was ik gerust gesteld. Wat ik ook nog nooit had meegemaakt, was dat rachel het eerst voortekende. Ik moet echt zeggen pijn heb ik niet gehad, rachel heeft me echt terug de moed laten vinden zodat ik echt niet meer bang hoef te zijn het kan ook anders, maar dan moet je bij rachel zijn, het resultaat is verbluffend. Groetjes...
Maaike biesbrouck uit HerentalsDe permanente eyeliner die Rachel heeft getekend, is echt prachtig geworden! Na de eerste behandeling was het al helemaal mooi, maar door de tweede behandeling heeft Rachel het resultaat helemaal perfect gemaakt. De lijn is echt super strak. Er is geen oneffenheid te zien. De behandeling op zichzelf was ook heel bijzonder. Rachel zet niet alleen permanente make-up, maar begeleidt je ook op persoonlijk vlak met haar lieve stem en woorden. Rachel bedankt! Ik ben er heel erg blij mee!
Anke Devries uit Dordrecht


ik ben heel blij dat ik bij u PMU heb laten zetten!Je bent een uniek persoon! Je straalt zoveel rust en warmte uit dat ik me gelijk op mijn gemak voelde ! Pijn heb ik niet gehad ! ik ben heel tevreden: gewoon BEDANKT !
groetjes, x
Kristel De waepenaert uit Schellemeer dan een jaar heb ik getwijfeld of ik wel zou beslissen tot permanente make-up. Dankzij de ervaringen die ik in het uitgebreide gastenboek las en het geruststellende telefoontje dat ik met een cliënt van jou had, heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Het aanbrengen was niet volledig pijnloos, maar je slaagt er toch fantastisch in om me op mijn gemak te brengen door me naar je stem te doen luisteren. Ik ben heel tevreden van het resultaat en heb ondertussen al heel wat mondelinge reclame voor je gemaakt. Bedankt voor het fijne gesprek en de deugddoende behandeling.
Brullemans Rita uit Mechelen


Hallo iedereen, in juni heb ik PMU boven en onder laten doen. Ik geef best toe dat ik héél zenuwachtig was maar toen ik bij Rachel binnenkwam en ze me eerst de hele uitleg gaf voelde ik me direkt zo op men gemak en viel de stress van me af. Hoe zij met je omgaat is nie te beschrijven ze brengt je helemaal tot rust.En dat het echt pijn doet kan ik nie zeggen, je voelt het wel natuurlijk en af en toe is het wel wat gevoelig maar al bij al valt het wel best mee. Het resultaat was schitterend men ogen waren wel wat gezwollen en in het begin was het wel vrij donker de kleur maar Rachel stelde me gerust dat ik het echte resultaat pas kan zien na enkele weken en dat ik natuurlijk ook de nabehandeling correct moest doen. En inderdaad het resultaat is prachtig. Toen ik voor de 2de keer naar Rachel ging om te laten nakijken had ik de nabehandeling correct uitgevoerd maar ze stelde me voor om er toch nog is over te gaan. De tweede keer viel héél goe mee. Ik heb de nabehandeling correct uitgevoerd en het resultaat is weer schitterend. Bij deze wil ik je nog is bedanken Rachel voor het mooie werk dat je verricht hebt en ik kom zeker terug als het weer nodig mocht zijn.
Hilkens Liliane uit Schoten


Heb vorig jaar in augustus permenante make-up laten zetten bij ons in oost-vlaanderen.Ik dacht dat ik tevreden was maar,het vervaagde en de lijnen waren niet gelijk dus terug keren.
Ja,dat mocht 2 jaar garantie dus ik terug maar kwam niet aan het resultaat dat ik wou.
Toch jammer want daar ga je toch voor,Ik ben op 10 maander 4x terug geweest,pijn af zien en voor wat!Tot op de moment dat ik bij mijn schoonmama het reultaat zag waar ik eigenlijk best jaloers op was!Zo ben ik ook bij Rachel terecht gekomen.Afspraak gemaakt en best wel zenuwachtig naar daar.Eens binnen voelde je al de direkt dat het er heel anders aan toe ging of waar ik geweest was.De uitleg van A tot Z dat had ik nog niet gehoord.De naverzorging enz... De rust die Rachel overgaf aan mij stelde me al heel op mijn gemak.Ik dacht "geen pijn" ik weet wel beter ik had het al eens achter de rug.Maar toen ze begon na de afspraak te maken van wat mijn wersen waren voelde ik direkt het grote verschil.Inderdaad geen pijn en echt relaxen niet te geloven maar waar.En het resultaat DAT IS WAT IK WOU .Fantastisch!!!!! Voor mij was dit gewoon super,mocht na 1 maand nog eens terug keren en ja amai het resultaa is gewoon verbluffend.Dus we kunnen juist onze ervaring hier mededelen.Als je permenante make-up overweegd ga er eens langs dan pas kan je mijn schrijven bevestigen.
Bedankt Rachel
Vervaet rosita uit Oostakker


Ik heb permanente eyeliner laten aanbrengen zowel boven als onder en had hier veel bang voor omdat ik al had gehoort dat het vrij veel pijn doet.Maar bij Rachel voel je niets van pijn, zij stelt je vanaf je binnen komt tot je buiten gaat zo op je gemak, dat je niets van pijn voelt.Ik ben ook zeer tevreden van het resultaat en heb al zoveel positieve reacties gekregen over mijn ogen.Bedankt daarvoor Rachel.Dus als uw ooit permanente eyeliner wilt laten zetten weet ik maar 1 adres en dit is bij Rachel New Creation.Echt geloof me dit is een aanrader niet twijfelen gewoon laten doen bij Rachel.
Mingeroet Linda uit Merksem


Ik ben zelf een heel nerveuze, bange persoon. Zelfs bij mijn huisarts waar ik alle vertrouwen in heb, heb ik al schrik van een simpele spuit.
Nu, bij Rachel, zij won onmiddellijk al mijn vertrouwen. Ik heb bij haar permanente eye-liner laten aanbrengen. Alhoewel ik al van enkele mensen had vernomen dat dit nogal pijnlijk was, heb ik zelf geen enkele pijn ervaren. (en ik ben toch een heel kleinzerige).
Geweldig zoals zij dat gedaan heeft, ik ben ervan overtuigd dat ik dit ooit nog eens laat doen bij haar.
Bedankt Rachel.
Jessy uit Wommelgem


Had op 09/04 mijn nabehandeling PMU ogen boven en onder. Ik had jaren geleden in Hoboken ook al PMU (enkel eyeliner) laten zetten. Dit was een zeer slechte, pijnlijke en onaangename ervaring. Had dan ook eerst heel veel reseach gedaan en de goede commentaren die New Creation kreeg hebben me dan toch doen besluiten de stap opnieuw te zetten.
Ik was enorm nerveus en gespannen, had moeite om de controle los te laten. Rachel is er in geslaagd mij toch te laten ontspannen en mijn vertrouwen te winnen zodat de pijn vrij snel verdween. Na de eerste sessie waren mijn ogen wat gezwollen, maar mits goeie verzorging verdwijnt dit vrij snel. Bij de 2de keer was er zo goed als geen zwelling. Rachel is een echte perfectioniste en dat merk je aan het resultaat ! Mijn ogen zijn gewoon prachtig ! Je moet zelf ook wel de naverzorging ter harte nemen want die is heel belangrijk.
Rachel, bij deze bedankt voor alles en aan iedereen die nog twijfelt, gewoon doen, maar wel bij Rachel hé . Zij is echt top, zowel op professioneel als op menselijk vlak.
Sandra uit Hoboken


Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen bij Rachel.Alleen al de manier waarop zij ze tekende bij ons infogesprek,prachtig!Ik voelde toen al dat zij een dame is die echt aanvoelt wat je noden zijn en op een geruststellende manier uitleg verschaft over het hoe en waarom,zodat je meer uitstraling krijgt.Mij heeft ze tijdens ons gesprek zeker kunnen overtuigen
van de passie voor haar vak....dank je wel
Willems Gerda uit Hoboken


Als je graag mooie ogen heb zoek niet langer en maak een afspraak met Rachel. Deze dame werkt echt heel professioneel en je zal zeker heel tevreden zijn van het resultaat. Ik heb 2 jaar geleden al eens P.M.U aan de ogen laten doen bij iemand anders en heb toen heel veel pijn gehad en was helemaal niet tevreden van het resultaat. Rachel tekent vooraf met een potlood de lijnen. Rachel stelt je zo op je gemak; je komt helemaal tot rust en van de pijn voel je heel weinig. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Bedankt Rachel.
Nancy uit Malle


ik had mijn wenkbrouwen eerst bij iemand anders laten doen....was er niet tevreden mee en voelde mij ook niet op mijn gemak bij de andere persoon.waardoor de resultaat van mijn wenbrauwen niet goed was.
ik heb toen contact gehad met rachel en mocht langs komen.
ik voelde mij gelijk goed en op mijn gemak.
rachel doet haar werk met veel liefde en plezier...ik voelde mij echt tot rust...en ik voelde mij veilig.
ik had de volle vertrouwen in haar ze is het echt waard mensen.
rachel je bent een geweldig...bedankt voor alles.
Fatima uit Wommelgem
Vorige    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |    Volgende