• Make Up
  • Gelaatsverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Haarverzorging

Hoofdpagina

  • Permanente Make-Up
  • Definitieve Ontharing
  • Medische Tatoeage
  • Gelaatsverjongingklik hier voor tattoo voorbeelden
Schoonheidstips: Blush verzorgings tips


Blush voegt kleur en diepte aan de huid toe en kan onze wangen, voorhoofd en neus een gezonde, oogverblindende look geven.


Hoe moet blush aangebracht worden?

Voor een gesculpteerde, gesofistikeerde look:
Begin met het zoeken naar uw jukbeenderen door in de wangen te zuigen. Voel langs de rand van uw jukbeenderen. Dit is de plaats waar u de kleur zult aanbrengen om het jukbeen prominenter te maken en uw andere eigenschappen te verbeteren. Breng nooit kleur aan boven het jukbeen aangezien daardoor uw ogen opgeblazen zullen lijken.

Voor een zachte, neutrale glans:
Glimlach om de jukbeenderen van uw wangen te kunnen zien. Dompel daarna uw blushborstel onder in het poeder, schudt het overschot weg, en borstel lichtjes over de jukbeenderen van uw wang, omhoog bewegend naar het oor, door middel van korte op-en neergaande verticale bewegingen. Zoals altijd, hou de blush minstens 3,75 cm van de neus en breng nooit blush te dicht bij de ogen aan.

Om de beenstructuur te benadrukken:
Breng uw blush onderaan het jukbeenderen aan. Voor een nog sterkere look breng eveneens een beetje blush op de slaap aan.

Om uw huid een heldere uitstraling te geven:
Glimlach en breng blush aan op de jukbeenderen van uw wang. Meng het naar achter maar ga niet verder dan uw ooghoek. De kleur op de voorzijde van uw wangen te houden geeft de illusie van een heldere huid. Daardoor wordt ook meer nadruk gelegd op uw ogen.

Voor een lang, smal gezicht:
Als u een lang, smal gezicht hebt en u bijgevolg breedte moet creŽren, is het aan te raden de kleur niet hoger aan te brengen dan de lagere rand van het jukbeen. Hou bovendien de hoek horizontaal. Gebruik kleur enkel op de buitenste derde van de wangen (de wangkleur in het midden van het gezicht zal lengte benadrukken).

Voor een Rond, Breed, of Vierkant Gezicht:
Voor meer lengte, breng kleur aan in het midden van het gezicht zonder te dicht bij de neus te komen (wangkleur op de buitenste derde van uw wangen zal enkel de effect hebben de rondheid nog meer te benadrukken).Terug naar Blush