• Make Up
  • Gelaatsverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Haarverzorging

Hoofdpagina

  • Permanente Make-Up
  • Definitieve Ontharing
  • Medische Tatoeage
  • Gelaatsverjongingklik hier voor tattoo voorbeelden
Schoonheidstips

Wenkbrauwen make-up tips

Wenkbrauwen kunnen worden bijgetekend met een wenkbrauw potlood.
Zorg voor een zacht maar stevig potlood, waarvan de punt niet kan splijten.
Gebruik een tint donkerder dan de natuurlijke wenkbrauwkleur.
Borstel de wenkbrauwen eerst met een borsteltje licht naar boven en daarna in de natuurlijk vorm. Trek nooit een rechte lijn, maar zet kleine schuine streepjes tussen de haartjes in zodat het resultaat natuurlijk is.
Als de wenkbrauw goed is bijgetekend zie je daar niets van.

Eventueel kunt u ook een kleur oogschaduw gebruiken die met de kleur van de wenkbrauwen overeen komt.
Borstel dan eerst de haartjes tegen de haarrichting in, breng voorzichtig met een applicator de oogschaduw over de haartjes (niet de huid) aan, en borstel de wenkbrauw vervolgens terug in model.


Hoe kies je de beste kleur voor je wenkbrauwen
Blondines: Wenkbrauwen zouden altijd een beetje donkerder zijn dan je haar. Lichte blondines ongeveer twee tinten donkerder.
Brunettes: Als je een intense brunette ben, is het aangeraden je wenkbauwen ongeveer twee tinten lichter te maken. Deze neemt de harde lijnen weg en verzacht je look


Tip voor weerbarstige wenkbrauwen: spuit een heel klein beetje haarlak op een wenkbrauwborsteltje of tandenborstel (niet direct op uw wenkbrauwen!) en breng direct daarmee uw wenkbrauwen in model.


Professionele wenkbrauwen
Mooie en natuurlijke wenkbrauwen tekenen met een wenkbrauwenpotlood is niet voor iedereen weggelegd. Vaak ontstaat een onnatuurlijk resultaat omdat de lijnen te hard en te donker worden ingetekend. Om in één keer een mooi effect te bereiken, ontwikkelde Etos Cosmetica een nieuw product: Etos Eyebrowpowder.
Het wenkbrauwpoeder laat zich met het speciale borsteltje mooi aanbrengen op de wenkbrauw, maar ook op de plekken waar geen haartjes zitten. Met de handige sjablonen is de ideale vorm van de wenkbrauw bovendien snel te bepalen. Etos Eyebrowpowderset is verkrijgbaar in de kleuren bruin en beige en bestaat uit een set sjablonen, wenkbrauwpoeder, een applicator en een uitgebreide gebruiksaanwijzing met helder stappenplan waarmee een optimaal en professioneel resultaat wordt bereikt.


Een ander oplossing is permanente make-up , met deze methode bent u voor enkele jaren dag en nacht perfekt verzorgd. Lees hier meer over...


Terug naar Wenkbrauwen