• Make Up
  • Gelaatsverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Haarverzorging

Hoofdpagina

  • Permanente Make-Up
  • Definitieve Ontharing
  • Medische Tatoeage
  • Gelaatsverjongingklik hier voor tattoo voorbeelden
Schoonheidstips: Aanbrengen van lippenstift en lipliner


1.) Breng een laag foundation aan om de lippen glad en zacht te maken. Deze stap helpt om de lijnen op te vullen en maakt de oppervlakte van de lippen glad. Het helpt eveneens om de lippenstift een langere houdbaarheid te geven. Eindig met wat losse poeder.

2.) Gebruik een lipliner die overeenstemt, of lichtjes donkerder is dan de kleur van uw lippen (als u uw lippen groter wilt laten lijken). Breng een lijntje aan beginnend bij één hoek van uw bovenste lip, ga rond uw lippenlijn tot aan de andere hoek. Herhaal voor uw onderste lip. Ga niet te dicht bij de hoeken. De bovenste en onderste liners mogen elkaar niet raken, anders riskeert u de "clown" look te krijgen.
Kleur met uw lipliner de lippen om te verhinderen dat er een ring overblijft wanneer uw lippenstift vervaagt. Deze stap zal ook aan uw lippenstift een langer houdbaarheid geven. Breng de liner echter lichtjes aan.

3.) Breng kleur aan met een lippenpenseel om te vermijden dat u de liner raakt. Ga met het penseel een paar keer over de lippenstift heen. Beginnend in het midden van de lippen, en werk de kleur naar buiten toe. Wenst u een intenser look, herhaal deze stap nogmaals. Veeg het overschot weg.

4.) Optie: gebruik een lip gloss om een glans aan de lippen te geven.

Tips voor de lippen
Lippenstiften hebben de neiging om zeer gemakkelijk te uit te lopen en te bevlekken wegens de romige consistentie. Om dit te vermijden, breng een laag foundation aan op de lippen alvorens lippenstift te gebruiken.

Verminder de kleur van een donkere of felle lippenstift of lippenpotlood met een laag lip gloss.

Als u de indruk wil geven dat uw lippen kleiner lijken, gebruik concealer over de natuurlijke liplijn. Trek een lijntje aan de binnenkant de natuurlijke liplijn. Vul uw nieuwe lippenvorm met lippenstift in. Kies voor een matte lippenstift als u uw lippen smaller wilt laten lijken.

Als u de lippen voller en groter wilt laten lijken , trek een lijn aan de natuurlijke buitenkant van de lippen. Vul vervolgens de lippen in met een lippenstift. Smalle lippen lijken voller als u een glanzende lippenstift gebruikt.

Als één van uw lip dunner is en u wilt uw lippen in evenwicht doen lijken, breng de liner aan rond de natuurlijke liplijn van de dunnere lip. Voor de vollere lip breng de liner aan door de natuurlijke lijn te volgen. Vul uw nieuwe lippenvorm in met lippenstift.

Het verwijderen van lippenstift
Gebruik altijd een koude crème om lippenstift te verwijderen aangezien dit zal helpen om de lippen zacht te houden en gezond te blijven. Na het verwijderen van lippenstift breng altijd een beetje moisturizer aan. Lees verder.....


Een ander oplossing is permanente make-up , met deze methode bent u voor enkele jaren dag en nacht perfekt verzorgd. Lees hier meer over...Terug naar lippen