• Make Up
  • Gelaatsverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Haarverzorging

Hoofdpagina

  • Permanente Make-Up
  • Definitieve Ontharing
  • Medische Tatoeage
  • Gelaatsverjongingklik hier voor tattoo voorbeelden
Schoonheidstips: Oog make-tips

CreŽer effecten door het gebruik van oogschaduw

Afhankelijk van de vorm van uw ogen, speel met oogschaduw om de kleine gebreken te corrigeren en om uw ogen goed te laten uitkomen.

Kleine ogen
Vergroot uw ogen door uw wenkbrauwen met een natuurlijke kleurpotlood te accentueren. Breng lichtroze oogschaduw aan op de hele oppervlakte van het ooglid. Vervolg met een kastanjekleurige schaduw op het bewegende ooglid en aan rand van de onderste wimpers. Vergeet niet het geheel goed te vervagen met een steenkoolkleurige oogschaduw.

Trek een fijne lijn eyeliner aan de rand van de bovenste wimpers. Laat het drogen en bedek het lijntje met een steenkoolkleurige schaduw. Breng vervolgens een laag mascara aan op uw wimpers.

Grote ogen
Leg de nadruk op uw ogen door uw wenkbrauwen te epileren mer een epileertang en door een wenkbrauwpotlood met een natuurlijke kleur te gebruiken.

Breng een goudkleurige oogschaduw aan op heel het oog en een roestkleurige schaduw in de holte van het ooglid. Vervaag beide schaduwen door een "dťgradť" te creŽren.

Trek een lijn de rand van de bovenste en onderste wimpers met een roodachtig kastanjekleurige schaduw.

Vervaag met behulp van een klein penseel. Eindig met een laag mascara aan de bovenste wimpers.

Ronde Ogen
Gebruik een wenkbrauwpotlood met een natuurlijke kleur om de nadruk op uw wenkbrauwen te leggen. Breng een lichtgroene schaduw aan op het ooglid en op de rand van de onderste wimpers. Eindig met een groene zeewierkleurige oogschaduw op het bewegende ooglid.

Met een steenkoolkleurige schaduw, trek een lijn aan rand van de bovenste wimpers en een lijn met eyeliner door een beetje naar buiten toe te rekken.

Eindig met een laag mascara op de bovenste wimpers.


Amandelvormige ogen
Om meer vorm te geven aan amandelvormige ogen, leg de nadruk op de wenkbrauwen met een natuurlijke kleurpotlood.

Breng witte oogschaduw aan op het ooglid, breng "taupe" kleurige schaduw in de holte van het ooglid en vervaag vervolgens met blauwe oogschaduw.


Breng een beetje blauwe schaduw aan op de rand van de onderste wimpers en vergeet hierbij niet om goed de vorm van het oog een lijn te creŽren.

Breng mascara aan op de wimpers. Laat het drogen en vervolledig met blauw-kleurige mascara, breng dit enkel aan het tipje van de wimpers.Terug naar Oog Make-up tips